social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλαιό Φάληρο: Παρέδωσε τη σκυτάλη ο Ανσάλντο μετά από 40 χρόνια

Παλαιό Φάληρο: Παρέδωσε τη σκυτάλη ο Ανσάλντο μετά από 40 χρόνια

Τέλος εποχής για τον Ρολάντο Ανσάλντο από το Παλαιό Φάληρο.

Μετά από 4 δεκαετίες, ο γνωστός Αθηναίος παράγοντας αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα του Παλαιού Φαλήρου, κάνοντας γνωστή την είδηση μέσω δήλωσης που παραχώρησε στο soccerlive.gr.

Αναλυτικά

Κάθε ταξίδι έχει τον προορισμό του.

Θεωρώ ότι μετά από τέσσερεις δεκαετίες ήρθε και για εμένα ο χρόνος της παράδοσης της σκυτάλης στους ανθρώπους της νέας γενιάς του συλλόγου στους οποίους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Όλο αυτόν τον καιρό γνώρισα υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Π.Α.Σ «Παλαιό Φάληρο». Με κάποιους από αυτούς οι απόψεις μου σχετικά με την λειτουργεία του συλλόγου μπορεί να μην ταυτίστηκαν και να μην ταυτίζονται ακόμα αλλά η εκτίμηση μου προς αυτούς, από την πλευρά μου τουλάχιστον, θα παραμείνει παντοτινή.

Επίσης λόγω της ενασχόλησης μου με τον σύλλογο γνώρισα και πολλούς άλλους αξιόλογους ανθρώπους εκτός συλλόγου με τους οποίους διατηρώ και θα διατηρώ σχέσεις στενής φιλίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και συνεργάτες αλλά κυρίως στα μέλη της οικογένειας μου στα οποία τώρα πια οφείλω να προσφέρω αυτά που τους στέρησα όλα αυτά τα χρόνια.

Ρολάντο Ανσάλντο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35