social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε Χριστόπουλο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Έκλεισε Χριστόπουλο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Στον Ολυμπιακό Λιοσίων οι διοικούντες βλέπουν την ανοδική πορεία που διαγράφει ο σύλλογος και γι αυτό το λόγο είναι έτοιμοι να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό.

Έτσι μετά τη λύση της συνεργασίας με τους Θανάση Καριατλή και Βασίλη Σιούτη, ήρθε η πρώτη χειμερινή μεταγραφική επιτυχία.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χριστόπουλο που τα βρήκε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Σάκη Σάσσαλου. Ο έμπειρος προπονητής είχε εισηγηθεί στους ανθρώπους του ιστορικού σωματείου την απόκτηση στόπερ μετά και την αποχώρηση του Γιόβαν Λάλα, με τον πρόεδρο Ανδρέα Γεωργόπουλο να εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που έχει γνώση της κατηγορίας.

Ο Χριστόπουλος το α' εξάμηνο άνηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου έχοντας σημαντική πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Ο ικανότατος στόπερ με θητεία σε αρκετές ομάδες είναι έτοιμος να βιώσει τη νέα εμπειρία που του παρουσιάζεται στην καριέρα του έχοντας πλούσιο βιογραφικό.

Ο ικανότατος άσος έχει περάσει από Διάνα Ηλιούπολης, Κανάρη Χίου, ΠΑΣ Κόρινθο, Ατρόμητο Πειραιά, Λάρισα και αυτό δείχνει ότι ο Σάκης Σάσσαλος θα στηρίξει πολλά στην εμπειρία του εν λόγω ποδοσφαιριστή.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35