social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηράκλειο: Σε πρώτο πλάνο ο Ψυρόπουλος

Ηράκλειο: Σε πρώτο πλάνο ο Ψυρόπουλος

Στο Ηράκλειο δημιουργήθηκαν εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Πάρη Βάλβη από την τεχνική ηγεσία.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια δείχνοντας ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με έναν επιτυχημένο προπονητή, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον πάγκο των νερατζούρι. Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μπελίτσου, νέος προπονητής στην ΑΕ Ηρακλείου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Ο Καλαματιανός κόουτς που τη σεζόν 2015-2016 είχε αναλάβει την 2η αγωνιστική την ίδια ομάδα και την οδήγησε στην 1η θέση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ με 13 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Περιστέρι τα βρήκε σε όλα και επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο. Μάλιστα στην ίδια σεζόν ο κ. Ψυρόπουλος στον πάγκο της ΑΕ Ηρακλείου είχε σημειώσει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στα μπαράζ ανόδου με αντιπάλους όπως το Αιγάλεω, το Κερατσίνι και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Πρόκειται για μια αξιόπιση λύση αφού το έργο που επιτέλεσε σε Φωστήρα (κατακτώντας ανόδους, Κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑ, αποκλεισμός του Πανιώνιου και πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας) σε Αιολικό (Κύπελλο ΕΠΣ Μυτιλήνης και Κύπελλο Νομού) και Πέρα Κλουμπ (τρία πρωταθλήματα) δείχνουν ότι πρόκειται για έναν άρτια καταρτισμένο κόουτς που έχει το σθένος και την προσωπικότητα να οδηγήσει τους νερατζούρι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αύριο ο Μεσσήνιος προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα προχωρήσει σημαντικά ζητήματα της ομάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35