social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Ανατροπή για το Χαϊδάρι - Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία ο Απόλλων

Ανατροπή για το Χαϊδάρι - Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία ο Απόλλων

 Σε ένα παιχνίδι με πέντε τέρματα, η γηπεδούχος ομάδα του Χαϊδαρίου επικράτησε τελικά επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου με σκορ 3-2.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 32' ο Μήτρου, οδηγόντας τους φιλοξενούμενος με προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο εβδομηκοστό λεπτό, ο Οικονομόπουλος έκανε το 0-2 για τον Απόλλωνα, πιστοποιώντας την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο του παιχνιδιόυ. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη συνέχεια και μείωσαν σε 1-2 με σουτ του Καμπεράι εντός περιοχής στο 75'. Δέκα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Καπίρης υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Παυλόπουλου από τον Καλλιαμπάκο, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από τους παίκτες, τους παράγοντες και το τεχνικό τιμ των φιλοξενούμενων. Εν τέλει, ο Παυλόπουλος έφερε το ματς στα ίσα και στο 92', το Χαϊδάρι κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι, σε χέρι του Σταμάτη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για αυτήν τη φάση του παιχνιδιού, θεωρώντας ότι ο διαιτητής έχει αλλοιώσει ολικά το αποτέλεσμα του αγώνα εναντίον τους. Ο Παυλόπουλος σημάδεψε σωστά για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Μετά από αυτήν τη νίκη, το Χαϊδάρι έφτασε τους 24 βαθμούς και ανέβηκε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ ο Απόλλων έμεινε στους 19 και βρίσκεται 10ος.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Χρήστος Κιούρκος): Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπεράι, Αδαμίδης, Τσώνης, Βλάχος (58' Σταμίρης), Κατσούλας (83' Τζωρτζάτος, Μίχος, Παυλόπουλος, Σεβάι (92' Ιωακειμίδης) Τσοπανάς (66' Περλέσι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Βλογιαννίτης (58' Κουστουμπάρδης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Αυγέρης (61' Σταμάτης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης, Μήτρου (66' Οικονομόπουλος), Παπουτσής (89' Χαραλάμπους)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35