social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή Μαντζούνη στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Αγίου Δημητρίου

Επιστροφή Μαντζούνη στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Αγίου Δημητρίου

Αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει την διαδρομή του με τις επιτυχημένες πορείες της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Ο Ανδρέας Μαντζούνης και η συγκεκριμένη ομάδα έχουν αναπτύξει μια τόσο ισχυρή σχέση όπου δεν θα μπορούσε να μην υπήρχε συνεργασία και στο άμεσο μέλλον μετά την αποχώρηση του έμπειρου προπονητή την περσινή σεζόν.

Έτσι λοιπόν και έγινε αφού σε μια δύσκολη φάση που περνάει η ομάδα, ο "Μάντζο" λέει ναι και επιστρέφει στους νερατζούρι προκειμένου να βγάλει για ακόμη μια φορά το... φύδι από την τρύπα, έχοντας ως στόχο την παραμονή του σωματείου στην Α' κατηγορία. 

Μετά την αποχώρηση του στις 26/4/2018, ο έμπειρος προπονητής δηλώνει παρών προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του Θύελλα στο δύσκολο στόχο που έχει.

Μεταξύ άλλων ,ο Μαντζούνης έχει περάσει από Άγιοι Ανάργυροι, ΑΟ Χαϊδαρίου, Ατρόμητο Πειραιά, Νέα Ιωνία και πολλές άλλες ομάδες, ενώ, με την προπονητική του ικανότητα είναι δεδομενο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Χαραυγιακός όπου αποχώρησε αήττητος για δικούς του λόγους.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του προπονητή έπαιξε η παρουσία του προέδρου, Θανάση Τσακόγιωργα, όπου οι δυο πλευρές έχουν δείξει αρκετές φορές το σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35