social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Ο Απόλλωνας διαφέρει από την πραγματικότητα των τοπικών

Βλάχος: Ο Απόλλωνας διαφέρει από την πραγματικότητα των τοπικών

Μέσω τοποθέτησης του ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστος Βλάχος εξέφρασε την υπερηφάνια του που βρισκεται στο επιτελείο της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο ίδιος τονίζει ότι παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες, η ομάδα θα παραμείνει ενωμένη και πιστή στο πλάνο της, που έχει να κάνει με τις αρχές του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά
Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, όμως νιώθω την ανάγκη αυτή τη στιγμή να εκφράσω τι εστί Απόλλων Χαλανδρίου για εμάς και πως ακριβώς νιώθω.

Ο Απόλλωνας διαφέρει από την πραγματικότητα των τοπικών, κάτι που μόνο όποιος ζει καθημερινά και έχει συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να το αντιληφθεί.

Η διοίκηση στηρίζει στο 100% το πλάνο της, το οποίο ως βασικό γνώμονα έχει η ομάδα να αποτελείται σε συντριπτικό ποσοστό από παιδιά της ακαδημίας. Οταν κάποια από αυτά ξεχωρίζουν, δεν στέκεται εμπόδιο στην καριέρα τους, με πολύ πρόσφατα παραδείγματα τους Παστρικό (Ολυμπιακός Κ17), Παπαδόπουλο (Θύελλα Καμαρίου) και αδερφούς Κουτσογκίλα (Κηφισιά).

Ετσι κι εμείς, ως προπονητικό τιμ, παραμένουμε 100% πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο. Μακριά από σκοπιμότητες και με βασικό άξονα το σύγχρονο ποδόσφαιρο θα πορευτούμε ως το τέλος.

Η κατάσταση αυτή βρίσκει παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση πιο ενωμένους από ποτέ. Στα δύσκολα έχουμε δει πολλές φορές να αλλοιώνονται χαρακτήρες και φιλοσοφίες, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στον Απόλλωνα.

Το αποδείξαμε πέρσι, θα το κάνουμε και φέτος. Το ποδόσφαιρο για εμάς δεν είναι μια μάχη, αλλά μια μεγάλη γιορτή.

Αυτό που θα πω μπορεί να φαίνεται ξένο ή περίεργο αλλά ακόμα κι όταν χάσαμε την άνοδο σε μπαράζ με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, η διοίκηση διοργάνωσε γιορτή για την πορεία της ομάδας, παρά την πίκρα στο τέλος. Αυτός είναι ο Απόλλωνας και είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για όσα πρεσβεύει.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35