social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου-Οργή για Παναγιωτάρα

Διπλό για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου-Οργή για Παναγιωτάρα

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο Χαϊδάρι επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-2 κάνοντας σημαντικό βήμα που έχει να κανει με την παραμονή στην κατηγορία.

Πάντως στις τάξεις των φιλοξενούμενων τα έχουν με τον... διαιτητή του αγώνα Παναγιωτάρα θεωρώντας ότι έκανε ότι μπορούσε ώστε η ομάδα να μην κερδίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο πρόεδρος της Θύελλας, Τάσος Τσακόγιωργας μετά το ματς η Θύελλα θα ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή. Ο Παυλόπουλος στο 57’ έκανε το 1-0 και στο 70’ ο Χαλεπλιάν ισοφάρισε σε 1-1. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε στο 81’ ο Τσιρκινίδης.

Η νίκη αυτή δείχνει ότι η Θύελλα αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, ενώ η θετική πορεία του Χαϊδαρίου λαμβάνει τέλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Χρήστος Κιούρκος): Σαμπατάκoς, Πλουμάτος, Σταμίρης (65’ Τσοπανάς), Τζωρτζάτος, Μακρής (89’ Ιωακειμίδης), Βλάχος (46’ Κατσούλας), Σεβάι (75’ Περλέσι), Μίχος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Καμπεράι.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Ελευθεριάδης, Μινάι (75’ Ασημακόπουλος), Νταλάκας, Μπαρδώσας, Τζελέφας, Χαλεπλιάν (85’ Λαναράς), Κουκοβίνης, Τσιρκινίδης (85’ Λιανός), Παπανικολάου, Τρυφωνίδης (62’ Στεργιάκος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35