social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα Σούρμενα το ντέρμπι του 2ου ομίλου, 2-1 τους Τράχωνες

Στα Σούρμενα το ντέρμπι του 2ου ομίλου, 2-1 τους Τράχωνες

Επέστρεψαν στις νίκες τα Σούρμενα, καθώς μετά την ήττα από τον Παπάγο, επικράτησαν των Τραχώνων με 2-1.

Ο Φωστέρης με πλασέ έκανε το 1-0 στο 24' με τον Τσέργα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων τέσσερα λεπτά αργότερα, ευστοχώντας μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο επιθετικός μονόλογος των Σουρμένων ήταν αρκετός για να τους δώσει τους πολυπόθητους 3 βαθμούς της νίκης, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 50', με το όμορφο σουτ εκτός περιοχής του Δημογιάννη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία επτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα, τόσο με τους Κώτσι και Τσέργα, όσο και με τους Μασάδο και Φωστέρη. Πλέον, τα Σούρμενα ανέβηκαν στους 42 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω τους τη Διάνα Ηλιούπολης. Στον αντίποδα, οι Τράχωνες έμειναν στους 34 βαθμούς και την 5η θέση.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Εξαρχάκος, Χριστόπουλος, Μαρινάκης, Κουμπαρούλης, Οικονόμου, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης, Κώτσι (90' Τσιγαρίδας), Μασάδο, Παπαδάκης (85' Αδαμόπουλος)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Μερτετσώλιας (63' Μετλιου), Αγγελής, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Προμπονάς, Παπατζίμας (75' Βακερλής), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (75' Τσακίρης), Δημογιάννης, Βουρλούμης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35