social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούρμενα: Ορισμένοι «κύριοι» εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς και δημιουργούν εντυπώσεις

Σούρμενα: Ορισμένοι «κύριοι» εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς και δημιουργούν εντυπώσεις

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με τα όσα κατέγραψε ο διαιτητής Σύψας, στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Σούρμενα-Τράχωνες, οι "ροσσονέρι" εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων εκφράζει την έκπληξή του με τους αυτόκλητους “δικαστές” που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, και ειδικά αναφέρεται σε ορισμένους και ευτυχώς ελάχιστους, μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, ποδοσφαιριστές, παράγοντες αλλά και δημοσιογράφους, που επιλεκτικά και ανάλογα πώς τους βολεύει και προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς αναφέρουν μέρος της αλήθειας, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαταβάλουν αποφάσεις, σε σχέση με τον αγώνα της Ομάδας μας στις 15/2.
Είναι γνωστό πως η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα, και βεβαίως δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή τους τη διαδρομή, σεβόμενοι την ιστορία, τις αξίες και το ήθος του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων.
Οι παραπάνω μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού “κύριοι” αναφέρονται στο φύλλο αγώνα (άραγε ποιος και γιατί το διέρρευσε επιλεκτικά σε μερίδα του τύπου;) αλλά σκοπίμως ξεχνούν να διαρρεύσουν τη συμπληρωματική έκθεση επί του φύλλου αγώνος.
Ο Α.Σ. Σουρμένων με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια και με μόνο όπλο την αλήθεια θα παραστεί, ως οφείλει, στην αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, προκειμένου να καταθέσει τα πραγματικά γεγονότα και σε όλη τους την έκταση και διάσταση.
Κλείνοντας τονίζουμε σε συγκεκριμένους που έχουν εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως τον ΑΣ Σουρμένων να μην συνεχίσουν να... ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη, διότι η ίδια η ζωή ενίοτε επιστρέφει συμπεριφορές


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35