social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό παραμονής για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-2 την Λυκόβρυση

Διπλό παραμονής για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-2 την Λυκόβρυση

 Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου πήρε το "εξάποντο" παραμονής απέναντι στη Λυκόβρυση που μείωσε στο τέλος σε 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες ανέβασαν ρυθμό μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του παιχνιδιού. Οι σκληροτράχηλοι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, με την ομάδα της Θύελλας να απειλεί με αντεπιθέσεις προς το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν και βρήκαν μάλιστα δύο τέρματα, μετά από λάθη στην άμυνα της Λυκόβρυσης. Πρώτα άνοιξαν το σκορ με το απευθείας φάουλ του Μινάι στο 65', διπλασιάζοντας τα τέρματά τους στο 82', μετά από ωραία ενέργαι του Τσιρκινίδη και πλασέ του Τρυφωνίδη. Η ομάδα της Λυκόβρυσης δεν τρα παράτησε και βρήκε τέρμα στο 92', με την κεφαλιά του Σουλιώτη, στο φάουλ του Σταματέλου. Μετά την επικράτησή της, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου προσπέρασε στην ισοβαθμία τη Λυκόβρυση και βρίσκεται πλεόν 13η, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 20 βαθμούς και έπεσαν στη 14η θέση.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κεμπάς, Μυγκάκης, Ματσίκος (80' Ραφτόπουλος), Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μάρκου, Τασιούδης, Παπαδόπουλος (60' Μπουσάι), Σταματέλος, Γεωργόπουλος (75' Αρμάντο)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Παπανδρέου (46' Τρυφωνίδης), Νταλάκας, Στεργιάκος, Μπαρδώσας, Τζελέφας, Ελευθεριάδης, Κουκοβίνης, Τσιρκινίδης (90' Ασημακόπουλος), Μινάι (82' Λαναράς), Χαλεπιάν (55' Νούλας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35