social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερη σερί νίκη για τον Χολαργό 0-1 τα Πετράλωνα

Δεύτερη σερί νίκη για τον Χολαργό 0-1 τα Πετράλωνα

 Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, η ομάδα του Χολαργού κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας επί των Πετραλώνων, με σκορ 0-1.

Ο Χολαργός είχε την κατοχή της μπάλας απείλησε πρώτος με το δοκάρι του Κοκκινέλη, μόλις στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα των Πετραλώνων διατήρησε ανέπαφη την εστία της καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 55', με το δοκάρι του Γιακουμάκη. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ιωάννη Ζαχαρόπουλου μετά από σέντρα του Αλικάι στο 70'. Από εκείνο το χρονικό σημείο ως και το φινάλε της αναμέτρησης, οι παίκτες του Θανάση Παύλοβιτς έδειξαν θέληση να ισορροπήσουν το παιχνίδι, όμως δεν είχαν καθόλου τύχη, με τον Γιακουμάκη να χάνει δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ, τόσο στο 80', όσο και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έτσι, ο Χολαργός ανέβηκε 8ος με 31 βαθμούς, ενώ τα Πετράλωνα έμειναν στους 14 και την 15η θέση.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Μουρίκης (73' λ.τρ. Κουτλής), Δήμας, Κυριάκης, Χτενάς, Τραγανός, Τσιακίρης (68' Μιχαηλίδης), Αναγνωστάκης, Βέλλης (65' Καρυοφύλλης), Δρόσος (82' λ.τρ. Βεργιώτης), Γιακουμάκης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μαρκής, Δαρδαμάνης, Ζαχαρόπουλος Ι., Μιχελής, Μηλιώνης, Βασίλας (65' Τριάντης), Ζώης (72' Μπαλαχτσής), Τσίρος, Βουλτσίδης, Κοκκινέλης (85' Ζαχαρόπουλος Δ.), Αλικάι (80' Σταμπουλής)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35