social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος: Δεν πετάμε στα σύννεφα με μια νίκη...

Ψυρόπουλος: Δεν πετάμε στα σύννεφα με μια νίκη...

Το Ηράκλειο την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ πέτυχε ίσως την πιο σπουδαία νίκη του β' γύρου κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, κάνοντας γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της ΕΠΣΑ ότι θα κυνηγήσει την "υπόθεση τίτλος" μέχρι τέλους.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά από τη στιγμή που έχει στο τιμόνι του έναν προπονητή, όπως ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Ο Μεσσήνιος πετυχημένος τεχνικός, γνωρίζοντας πολύ καλά τι εστί η λέξη "πρωταθλητισμός" από την παρουσία του σε ομάδες όπως ο Φωστήρας, η Πέρα Κλουμπ, ο Αιολικός και παλαιότερα το Ηράκλειο, μετά τις πρώτες αναγνωριστικές ημέρες στο σύλλογο των βορείων προαστίων, δείχνει ότι περνάει τη φιλοσοφία του, αφού οι "νερατζούρι" στο τελευταίο ματς έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Καλαματιανός προπονητής να έχει μείνει ικανοποιημένος δηλώνοντας μετά το ματς τα εξής

"Παίξαμε με ένα ιστορικό σωματείο, ένα μεγάλο ντέρμπι. Η διαφορά ήταν μικρή στο βαθμολογικό κομμάτι και σίγουρα οι δυσκολίες ήταν αρκετές αφού ο Άρης είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό πολύ συνειδητοποιημένοι έχοντας στόχο τη νίκη για να μέναμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Απεναντίας δεχτήκαμε ένα γκολ με πέναλτι κόντρα στη ροή του αγώνα. Όμως με την δουλειά που θελω εγώ και που κάνουμε τον τελευταίο καιρό, φάνηκε ότι η ομάδα δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και θέληση στο ματς. Πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο και τον οδηγήσαμε σε πολλά λάθη. Δεν του επιτρέψαμε να αντιδράσει, με τους παίκτες να δείχνουν ότι ήθελαν πολύ αυτό το τρίποντο και έτσι συνεχίζοντας την πίεση πετύχαμε και το δεύτερο γκολ που ήταν αρκετό για να μας χαρίσει τη νίκη. Η ομάδα άξιζε τη νίκη, ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές διότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απογοητεύτηκαν, τουναντίον, προσπάθησαν περισσότερο βγάζοντας ενέργεια μετά το 0-1, ανατρέποντας το ματς. Το "κλειδί" της νίκης ήταν η αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες. Αυτό από αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και εφόσον συνεχίσουμε και βλέπουμε τα ματς με τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι μπορούμε να παίρνουμε σε κάθε ματς τη νίκη".

bed7ae9c3e583259e2f1d05cd4e9759c_XL.jpg

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο Χαραυγιακός είναι η ομάδα που έχει με τα μέχρι τώρα δεδομένα τον πρώτο λόγο για την... υπόθεση άνοδο, ο πετυχημένος κόουτς είπε:
"Αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα. Είναι μπροστά με πέντε βαθμούς και φυσιολογικά έχει το πάνω χέρι. Από εκεί και πέρα όμως πολλά μπορούν να συμβούν στα εναπομείναντα ματς. Εμείς θα κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες με την απόδοση που πιάνουν στα τελευταία παιχνίδια".

Για το αν ωφελήσει το Ηράκλειο η διακοπή του πρωταθλήματος, ο Κώστας Ψυρόπουλος δήλωσε

"Εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλαμε να συνεχίζονταν στο πρωτάθλημα όμως το βλέπουμε θετικά αφού θα μπορέσουμε να δουλέψουμε κατάλληλα για το ματς με τον Χολαργό." 

87478776_868175090293954_4171813541193449472_n.jpg

Για το λόγο που η ομάδα στα ντέρμπι παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο συγκριτικά με τα υπόλοιπα ματς, πρόσθεσε

"Υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας. Σίγουρα βασικό ρόλο παίζει ότι η ΑΕ Ηρακλείου δεν έχει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ώστε να δουλέψει με τον τρόπο που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Αυτό επηρεάζει κατά πολύ στον τρόπο της δουλειάς μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35