social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πορεία πρωταθλητισμού η Διάνα 0-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Πορεία πρωταθλητισμού η Διάνα 0-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Δίνοντας συνέχεια στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, η Διάνα Ηλιούπολης ξεπέρασε το εμπόδιο του Άγιαξ Ταύρου, με σκορ 0-2.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Η Διάνα ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το σκορ άνοιξε.

Ο Κόρρας έκανε το βολέ και ο Κετσετζόγλου μετά από προβολή μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ηρακλή, διαμόρφωσε το 0-1.

Στο 61', ο Μπαλαφούτης πάσαρε στον Καλλέργη, ο οποίος μετά από όμορφη προσπάθεια, πλάσαρε εύστοχα για το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίχτης με σουτ στην κίνηση έφτασε κοντά στο 0-3, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Το αποτέλεσμα του αγώνα έδωσε 3 ακόμη βαθμούς στη Διάνα που έφτασε τους 47 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, με τον Άγιαξ Ταύρου να μένει στους 25 και την 9η θέση.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Οικονόμου (83' Κλειδής), Γούλας (60' Μήταπας), Μαρούσης, Καβαλάρης, Σιώζος, Ερμαλ (60' Θαναηλάκης), Πιετρι, Στρεφι, Ντελιου (83' Στασινόπουλος), Σωτηρόπουλος

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Δάρρας, Λεοντίου (46' Μπαλαφούτης), Μπακογιάννης, Νικολι, Καλουδιώτης, Καλλέργης, Μπαρλάκης, Κετσετζόγλου (52' λ.τρ. Μπουραζάς), Αναστασίου, Καζάκος (87' Γιαννακόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35