social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκολι: «Δεν παίζουμε με την υγεία-Ανταγωνιστικοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Νίκολι: «Δεν παίζουμε με την υγεία-Ανταγωνιστικοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Ο Αουρέλ Νίκολι είναι γέννημα θρέμμα ποδοσφαιριστής της Διάνας Ηλιούπολης, έχοντας ζήσει όλες τις σημαντικές στιγμές με τη φανέλα των «κυανέρυθρων».

Ο νεαρός άσος αποτελεί ένα από τους βασικούς στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής της ομάδας έχοντας εναρμονιστεί με τα όσα ζητάει τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του λέγοντας: «Φέτος η ομάδα κάνει μια πολύ καλή πορεία με έναν εξαιρετικό προπονητή που του αρέσει να δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Ο κ. Τσαμόπουλος θέλει τα στοιχεία που δουλεύουμε να τα βγάζουμε στα παιχνίδια και γιαυτο το λόγο βρισκόμαστε ψηλά. Νομίζω πως είναι κρίμα να το χαλάσουμε όλο αυτό που έχουμε φτιάξει το τελευταίο καιρό».

Ερωτηθείς για τις προσωπικές του φιλοδοξίες υποστήριξε: «Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ».

Στον επίλογο του σχολίασε τη διακοπή του πρωταθλήματος λέγοντας: «Σίγουρα δεν μας οφελεί αλλά αυτή τη στιγμή σημασία έχει η υγεία των συνανθρώπων μας. Είμαι σίγουρος ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35