social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολυζωγόπουλος: Εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στην λειτουργία της ομάδας

Πολυζωγόπουλος: Εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στην λειτουργία της ομάδας

Η Κηπούπολη παρότι γνώριζε τις δυσκολίες της Α’ ΕΠΣΑ την στιγμή που προβιβάστηκε μέσω του μπαράζ, πήρε την απόφαση να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες που σήκωσαν το βαρύ φορτίο της ανόδου.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος ο οποίος με δηλώσεις στο soccerlive.gr στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, στην προσπάθεια που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και σε πολλά σημαντικά ζητήματα.
Αναλυτικά
-Πως κρίνεις την πορεία σας;
θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής και με βάσει τον προγραμματισμό που είχε γίνει το καλοκαίρι θεωρείται επιτυχημένη γιατί είμαστε μέσα στον στόχο που είχαμε βάλει που ήταν η παραμονη της ομάδας στην κατηγορία.
-Φοβήθηκες κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι η ομάδα δεν θα κατάφερνε να παραμείνει στην κατηγορία;
Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή της χρονιάς ότι δεν θα τα καταφέρναμε γιατί έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίχτες μου και στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα μιας και από την αρχή δείξαμε ότι έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.
-Σαν αθλητής της Κηπούπολης, τι γνώμη έχεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ;
Σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας θεωρώ ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος αποτελεί μια πρόκληση γιατι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει και μαθηματικά την παραμονή μας αλλά αυτή την περίοδο κοιτάμε να προσέχουμε την υγεία μας ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε
-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου τα τελευταία χρόνια;
Θεωρώ ότι το μυστικό της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι ότι στα αποδυτήρια μαζί με τον κοουτς είμαστε μια οικογένεια όλοι και αυτό μαζί με την δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι έχουμε καταφέρει αυτές τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια για τον σύλλογο

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35