social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλης Τσέργας: «Ομάδα με ιδανικές συνθήκες για βελτίωση τα Σούρμενα»

Βασίλης Τσέργας: «Ομάδα με ιδανικές συνθήκες για βελτίωση τα Σούρμενα»

 Έχει ξεχωρίσει φέτος με την απόδοση του, και παρότι, πιάνει θέση «μικρού» στην ενδεκάδα των Σουρμένων, δείχνει ότι δικαίως έχει πάρει φανέλα βασικού.

Ο λόγος για τον μέσο, Βασίλη Τσέργα ο οποίος ξεχώρισε με την περσινή του παρουσία στο Περιστέρι και αυτός ήταν ο λόγος που ο Γιάννης Τάμπραντζης εισηγήθηκε το καλοκαίρι την ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού από τις πρώτες ημέρες κιόλας στην ομάδα του Ελληνικού έδειξε ότι πρόκειται για έναν συνειδητοποιημένο ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τις δυνατότητες με αποτέλεσμα όσο περνούσαν τα ματς να εμφανίζονταν βελτιωμένος.
Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη χρονιά που πραγματοποιεί ο ίδιος.
Αναλυτικά
-Γιατί αποφάσισες να μετακινηθείς φέτος στα Σούρμενα
«Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, χρόνια στην κατηγορία τερματίζοντας πάντα ψηλά. Τάσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό»
-Έπαιξε ρόλο η παρουσία του κ. Τάμπραντζη;
«Σίγουρα σε καθε ομάδα παίζει ρολο ο προπονητής και ενας βασικός παράγοντας ηταν αυτός»
-Πως κρίνεις την πορεία σας
«Είχαμε μια αρκετά καλή πορεία αλλά σε ορισμένα παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας και τις δυνατότητες μας».
-Θέλεις να παραμείνεις στην ομάδα
«Ναι διοτι πιστεύω πως ειδικα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για ατομική βελτίωση και πρόοδο»
-Πιστεύεις ότι σε κάποια ματς σας έλειψε η τύχη και δεν έχετε παραπάνω συγκομιδή
«Πιστεύω πως η τύχη είναι ενας σημαντικός παράγοντας γενικότερα στη ζωή. Υπήρχαν παιχνίδια που όντως δε μας χαμογέλασε αλλα υπήρχαν και παιχνίδια που εμεις οι ίδιοι δεν ειμασταν αυτοί που έπρεπε με αποτέλεσμα να μην έχουμε παραπάνω συγκομιδή βαθμών».
-Πως είναι το κλίμα στο σύλλογο
«Το κλίμα ειναι πολυ καλό. Οι μεγαλύτεροι μας στηριζαν και μας συμβούλευαν συνεχώς και υπήρχε επικοινωνία και εντος και εκτος αγωνιστικού χώρου»
-Πως είναι να δουλεύει κανείς με έναν προπονητή όπως ο κ. Τάμπραντζης
«Είναι κάτι πολύ σπουδαίο ειδικά για τους νεαρούς παίχτες καθώς σε βελτιώνει καθημερινά σε πράγματα που εφαρμόζονται στο κορυφαίο επίπεδο».
-Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;
«Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ ανεβασμένο. Υπάρχουν έμπειροι παίχτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, και μπορείς να πάρεις πολλές εμπειρίες και συμβουλές. Υπάρχουν επίσης και πολλοί νεαροί ταλαντούχοι παίχτες και πιστεύω πως η δύναμη της κατηγορίας αυτής είναι ο συνδυασμός αυτων των δυο».
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊό;
«Να σκεφτούμε όλοι τους συνανθρώπους μας και να βγούμε πιο δυνατοί και πιο συνειδητοποιημένοι από όλο αυτό»
-Τι έχεις ξεχωρίσει φέτος από το πρωτάθλημα;
«Ότι είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με πολυ καλες ομάδες. Σε καθε παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο πρέπει να εισαι 100% για να φτάσεις στην νίκη»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35