social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεοδωρίδης: Πιο ώριμος ο Κένταυρος Βριλησσίων

Θεοδωρίδης: Πιο ώριμος ο Κένταυρος Βριλησσίων

 Ο Χάρης Θεοδωρίδης αποτελεί ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα και είναι πολύ σημαντικός για την πορεία του Κένταυρου Βριλησσίων.

Ο ίδιος στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ μαζί με τους συμπαίκτες του έκαναν μεγάλο αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει παρουσιάσει αρκετό ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην ομάδατ του.
Αναλυτικά
-Δίνεται το δικό σας αγώνα για την παραμονή. Εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα πιστεύεις ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;
«Η ομάδα αυτή έχει δείξει πως έχει μεταλλο και μπορεί να κερδίσει κάθε αγώνα και με την παρούσα βαθμολογική θεση θεωρώ πως μπορούμε να παραμείνουμε στην Α' ΕΠΣΑ».
-Εφόσον υπάρχει απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι αυτή η σκέψη είναι σωστή και να επικυρωθούν οι βαθμολογίας;
«Στην περίπτωση που διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι μια σωστή αποφαση διότι για την επανεναρξη του πρωταθληματος θα πρέπει να δοθεί μια χρονική περίοδος προετοιμασίας.Οι αθλητές αυτή την στιγμή λόγω της καθιστικής ζωής που κάνουμε όλοι μας θα χρειαστούμε τουλάχιστον 15-20 μερές προετοιμασίας.Αν δεν δοθούν αυτές οι μέρες θα το θεωρησω λάθος να ξεκινησει το οποιοδηποτε πρωταθλημα,καθώς θα εμφανιστούν παρα πολλοί τραυματισμοί».
-Ο Κένταυρος Βριλησσίων στηρίζεται ως επ τω πλείστον σε ποδοσφαιριστές των υποδομών του. Έχεις άποψη για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες;
«Εχω δουλέψει και εγώ 2 χρονιές στις ακαδημίες και ξέρω απο πρωτο χερι την δουλεία που γινεται εκεί και θεωρώ οτι ο Κενταυρος έχει μια ακαδημία πρότυπο και όλοι οι προπονητές είναι υποδειγματα στην δουλειά τους! Η δουλειά αυτή αλλωστε φαινεται και στο ότι η αντρική ομάδα βασιζεται κυρίως σε παίχτες απο την ακαδημία».
-Σε σχέση με την τελευταία φορά που αγωνιστήκατε στην Α' ΕΠΣΑ, τι έχει αλλάξει στην ομάδα σας;
«Σε σχέση με την τελευταία φορά που ήμασταν στν Α' Επσα σιγουρα εμφανιζομαστε πιο εμπειροι και η ομαδα έχει μεγαλυτερη ομοιογενεια σε σχεση με τότε».
-Πως κρίνεις το επίπεδο της Α' ΕΠΣΑ;
«Θεωρώ πως η Α' Επσα είναι το δυνατότερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται αν διαβασει κανείς τις ομάδες που το στελεχωνουν και αναλογιστεί την ιστορία τους».
-Ξεκινήσατε με τον κ. Κώτσιο και στη συνέχεια, ανέλαβε για μερικά ματς ο κ. Μόχλας και ο Γιώργος Οικονομόπουλος. Η αλλαγή προπονητή σας επηρέασε;
«Σίγουρα μια αλλαγη προπονητη επηρεάζει και για αυτό τον λόγο συμβαίνει αλλωστε. Είμαστε τυχεροί όλοι οι ποδοσφαιριστές που συνεργηστηκαμε με τον κ.Κωτσιο,αλλά και που συνεχίζουμε και συνεργαζόμαστε με έναν γυμναστή πραγματικό ''διαμαντι'' σαν τον κ.Μόχλα αλλά και έναν πολύ καλό προπονητη και ανθρωπο σαν τον κ.Οικονομοπουλο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35