social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Ήμουν σίγουρος για την πορεία της ομάδας

Κουνάδης: Ήμουν σίγουρος για την πορεία της ομάδας

 Αν και στον πρώτο γύρο η ομάδα του Καματερού είχε κάποια σκαμπανευάμστα σε θέματα απόδοσης και αποτελεσμάτων, το β’ μισό βρήκε τους «νερατζούρι» να πραγματοποιούν μια καταπληκτική πορεία στον 2ο όμιλο.

Τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες έχει σημειώσει ο σύλλογος των δυτικών προαστίων στο β' γύρο παραμένοντας αήττητος, και αυτό δείχνει τη δουλειά που έχει γίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα αυτό οφείλεται στη συστηματική δουλειά του προπονητή, Νίκου Κουνάδη και των συνεργατών του όπως και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Ο νεαρός κόουτς παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα είπε«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και αυτό που ζούμε. Σε όλους λείπει κάτι και θέλουμε να ενταχθούμε στην κανονικότητα, όμως προέχει η υγεία. Εάν δεν αποκατασταθεί αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλουμε να περάσει ο καιρός με τις λιγότερες απώλειες».
Για την εντυπωσιακή ομάδα που κάνει ο σύλλογος στον β’ γύρο σχολίασε
«Εγώ περίμενα ότι η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος ότι ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας. Η ομάδα ανέβαζε στροφές και απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο που συνδυάστηκε με θετικά αποτελέσματα. Όλα αυτά γίνονται μέσω καθημερινής δουλειάς στο γήπεδο. Με την εξέλιξη του πρωταθλήματος συνέβη κάτι».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα χρονιά υπογραμμίζοντας
«Δεν γνωρίζω να σας απαντήσω γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας. Νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ζυγίσουμε πολλά πράγματα αφού ο κάθε σύλλογος οφείλει να κάνει ένα restart και να δει πως μπορεί να «χτίσει»».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35