social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρατζάς: Η Νέα Ιωνία βρίσκεται εντός στόχου

Καρατζάς: Η Νέα Ιωνία βρίσκεται εντός στόχου

 Η Νέα Ιωνία ξεκίνησε φέτος το σχεδιασμό της με στόχο να χτίσει ένα σύνολο που θα απέδιδε καλό ποδόσφαιρο.

Εν μέρει το κατάφερε όμως ο κορωνοϊος δεν επέτρεψε σε παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου να δουν… τι γεύση έχει να αγωνίζεσαι στην Α’ ΕΠΣΑ.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καρατζάς, μιλησε για την κρίση που επικρατεί στη χώρα στέλνοντας το δικό του μήνυμα λέγοντας
«Οι στιγμές όπως όλοι γνωρίζουμε είναι δύσκολες. Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όλοι προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε και να πειθαρχήσουμε στα μέτρα της πολιτείας για να μπορέσουμε να δούμε με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα».
Για την πορεία της ομάδας σχολίασε
«Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, η Νέα Ιωνία ξεκίνησε την αρχή με στόχο τη γρήγορη παραμονή της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσει κάποια παιδιά από τις υποδομές της. Μέχρι να συμβεί η πανδημία ήταν κοντά στην επίτευξη του στόχου, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο παρότι ήταν μια νέα ομάδα σε πρόσωπα και τον τελευταίο καιρό είχαμε αρχίσει και δίναμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με μια πιο μεγάλη συγκομιδή. Αν και εφόσον συνεχιστεί ο μαραθώνιος θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον τελευταίο στόχο. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, να πειθαρχούμε και οι αθλητές όσο μπορούν να διατηρούνται σε καλή κατάσταση»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35