social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργακόπουλος: «Να γίνουμε πιο δυνατοί μέσα από τα λάθη μας»

Γεωργακόπουλος: «Να γίνουμε πιο δυνατοί μέσα από τα λάθη μας»

 Αν ο Πανερυθραϊκός ξεχωρίζει σε κάτι συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες, αυτό είναι, διότι διατηρεί αρκετά χρόνια τους ποδοσφαιριστές του στο έμψυχο δυναμικό του.

Ένας από αυτούς είναι ο Θανάσης Γεωργακόπουλος.
Ο Πετροπουλιώτης άσος έχει «μετακομίσει» ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια στο σωματείο από τα βόρεια προάστια όμως ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του.
Μαλιστα αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας υπογράμμισε: «Σίγουρα η πορεία της ομάδας δεν λέει την αλήθεια. Είμαστε μια ομάδα με παιδιά που είναι αρκετά χρόνια μαζί και την πλαισιώνουν μικροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε απ την αρχή οι μικροί και νέοι παίχτες να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα η φετινή χρονιά δίνει ένα καλό μάθημα σε όλους μας πως πρέπει μέσα από τα λάθη μας να γίνουμε πιο δυνατοί και να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι».
Για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού ο Γεωργακόπουλος υποστήριξε: «Το ποδόσφαιρο αποτελεί γιορτή σε όλο το κόσμο που δίνει χαρά και για μας είναι τρόπος ζωής. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμετοχοι σε όλη αυτή τη κατασταση που χει ξεσπάσει. Θα πρέπει να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια τη δική μας και κυρίως των δικών μας ανθρώπων. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακριβώς το μέγεθος και πόσο θανατηφόρος είναι στην ουσία. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι ειδικοί. Εμεις πρέπει και οφείλουμε να μείνουμε σπίτι για να έχουμε υγεία και να επιστρέψουμε στους φυσικούς μας χώρους και στα γήπεδα. Ζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση οπότε χρειάζεται υπομονή και ευχή όλων μας να τελειώσει οσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται αυτή η πανδημία».
Τέλος αναφερόμενος στις προσωπικές του φιλοδοξίες είπε: «Διανύω τον 6ο χρόνο στην ομάδα της Ερυθραίας πράγμα που δείχνει ότι με στηρίζουν και εμπιστευονται τις δυνατότητες μου. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέσα απ το παιχνίδι μου και με τα χρόνια να αποκτω εμπειρία. Να είμαστε υγιείς και όσο αντέχουμε να αγωνιζόμαστε.Πρωτο μέλημα μας ειναι ξεκινήσει και να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα και βλέπουμε το καλοκαιρι. Η ζωή είναι απρόβλεπτη (βλ. κορονοιο)»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35