social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσίρος: Ο Χολαργός χτίζει σε γερές βάσεις

Τσίρος: Ο Χολαργός χτίζει σε γερές βάσεις

Ένα από τα πρόσωπα που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν στην ΑΕ Χολαργού είναι ο Γιώργος Τσίρος.

Πιστός στο αγωνιστικό πλάνο και αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο για οποιδήποτε προπονητή, ο ικανότατος άσος παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε σε αρκετά και ενδιαφέρονται ζητήματα.
Αναλυτικά
-Πως κρίνεις την πορεία του Χολαργού;
Η πορεία θεωρείται σε ένα μεγάλο βαθμό επιτυχημένη, διότι η διοίκηση επεδίωξε να δημιουργήσει ένα μακροχρόνιο πλάνο ξανά χτίζοντας την ομάδα από το μηδέν. Την περσινή χρονιά η ομάδα είχε ένα από τα καλυτερα ρόστερ της Αθήνας και φέτος παρέμειναν στην ομάδα 2 παίχτες. Αυτό από μόνο του καθιστά την προσπάθεια δύσκολη, αλλά διοίκηση, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές δείξαμε να ανταπεξερχομαστε αρκετά καλά.
-Ένα σχόλιο για την συνένωση του Άρη με τον ΟΦ Χολαργού;
Η συνένωση των δυο ομάδων είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει λίγες δεκαετίες πριν. Ευτυχώς αν και καθυστερημένα βρέθηκαν πριν έναν χρόνο 4 άνθρωποι και από τις δυο ομαδες που αγαπάνε προπάντων τον Χολαργό σαν περιοχή και το ποδόσφαιρο και έτσι προέβησαν σε αυτή την συνένωση που έδωσε το εναρκτήριο Λάκτισμα και για αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων περιοχών. Ήδη από την πρώτη χρονιά κιόλας παιδιά της Ακαδημίας επανδρώνουν και τις δυο ανδρικές ομάδες.
-Τι σημαίνει για εσένα η ενασχόληση με τις ακαδημίες;
Η ενασχόληση μου με την ακαδημία μου δίνει ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα στη καθημερινότητά μου, διότι μέσα από αυτό προάγεται η παιδεία, η κοινωνικοποίηση, η πειθαρχία και βασικά η ευγενής άμιλλα του αθλητισμού. Αυτοσκοπός μου σε πρώτη φάση ειναι να προσπαθώ για αυτές τις αξίες και σε δεύτερη φάση το προπονητικό.
-Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο τοπικό τι δυσκολίες αντιμετωπίζει;
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση το τοπικό είναι η βάση για μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Ιδιαίτερα στην Αθήνα μπορεί να σε προετοιμάσει αρκετά καλά για να κανείς ένα ποδοσφαιρικό βήμα παραπάνω. Από εκεί και πέρα δυσκολίες που μπορείς να συναντήσεις στο τοπικό είναι ο συγχρονισμός της καθημερινότητας με τις προπονήσεις, διότι ως ερασιτέχνης έχεις και άλλες βασικές ασχολίες και εξίσου σημαντική δυσκολία είναι να ανήκεις σε ένα σωματείο που θα μπορεί σε ένα μεγάλο ποσοστό να σε υποστηρίξει οικονομικά και μη σε έναν σοβαρό τραυματισμό.


Σχετικά άρθρα

Ασημάκης: Είναι δύσκολη η θέση μας αλλά δεν τα παρατάμε [vid]

Παρελθόν ο Δημητρίου από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Ενίσχυση με τερματοφύλακα στον Άγιαξ Ταύρου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35