social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Πρώτα οι εξελίξεις, μετά οι συζητήσεις

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Πρώτα οι εξελίξεις, μετά οι συζητήσεις

Στις τάξεις της Θύελλας Αγίου Δημητρίου περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση που θα πάρει η ΕΠΣΑ όσον αφορά τις ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.

Η 14η θέση που τερμάτισε η ομάδα των νοτίων προαστίων, βάσει προκήρυξης στέλνει τους νερατζούρι στην Β' ΕΠΣΑ, ωστόσο, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα πρωταθλήματα αναφορικά με τις ομάδες που είχαν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Εφόσον παρθει η όποια απόφαση, στη συνέχεια ο πρόεδρος ,Τάσος Τσακόγιωργας θα έχει συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Ανδρέα Μαντζούνη. Εφόσον, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου παραμείνει στην Α' ΕΠΣΑ, τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσει με το "Μάντζο" στο τιμόνι της.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή εάν πάρει το δρόμο της Β' κατηγορίας, τότε, ο έμπειρος προπονητής θα ζυγίσει τις επιλογές του αφού προτεραιότητα του αποτελεί να εργαστεί στην Α' κατηγορία των Αθηνών. Η σχέση Μαντζούνη-Θύελλα Αγίου Δημητρίου παραμένει άριστη, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει αφού οι δυο πλευρές έχουν βιώσει σπουδαίες στιγμές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35