social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στον... πάγο» και οι ακαδημίες της Λυκόβρυσης

«Στον... πάγο» και οι ακαδημίες της Λυκόβρυσης

Με δελτίο τύπου ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Ο. Λυκόβρυσης, την μη επανέναρξη των τμημάτων των ακαδημιών.

Με την πανδημία, αλλά και την καραντίνα να "παγώνουν" τις εργασίες για την κατασκευή του Διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης, η ομάδα της Α' ΕΠΣΑ ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει τρόπος, τουλάχιστον μέχρι τις 10-15 Ιουνίου, να πραγματοποιηθούν προπονήσεις στις ακαδημίες

Αναλυτικά

" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "

Αγαπητά παιδιά , Αγαπητοί γονείς
Η φετινή χρονιά , δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο λόγω της πανδημίας που έπληξε και την πατρίδα μας .
Ο σύλλογος μας υποχρεώθηκε υπακούοντας στις υποδείξεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας να αναστείλει την λειτουργία όλων των τμημάτων του .
Μόλις στις 4 Μαίου ξεκίνησε η σταδιακή άρση της καραντίνας ,που είχε επιβληθεί σε ολόκληρη την χώρα .
Με πρόσφατο αυστηρό Υγειονομικό πρωτόκολλο αποφασίστηκε να ξεκινήσουν σε μικρά γκρουπ αθλητές άνω των 13 ετών και των ερασιτεχνικών σωματείων .
Η ανακατασκευή του διαδημοτικού γηπέδου που επισπέυθηκε από τον Δήμο μας λόγω του lock down προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να παραδοθεί έτοιμο , μας υποχρεώνει να διατηρήσουμε κλειστές τις εγκαταστάσεις μας τουλάχιστον ως τα μέσα Ιουνίου .
Παράλληλα είναι αδύνατη η χρήση άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις ( έστω σε μικρά γκρουπ ) για υγειονομικούς και όχι μόνο λόγους .
Κατανοούμε ότι τα παιδιά νιώθουν την ανάγκη να αθληθούν έστω και πρόσκαιρα αλλά θεωρούμε ότι με λίγη ακόμη υπομονή θα είμαστε σε θέση σύντομα όλοι μαζί να χαρούμε τον καινούργιο αγωνιστικό χώρο .
Ευελπιστούμε ότι μέχρι τις 10-15 του Ιούνη θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα
( βρίσκεται ήδη σε ρολά εντός του γηπέδου ) έτσι ώστε να μπορέσουμε να συγκετρωθούμε για λίγες ημέρες να μιλήσουμε μαζί και να καταρτίσουμε το πλάνο της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΜΕΝΟΥΜΕ Α.Ο.Λ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35