social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για την ειδική αθλητική αναγνώριση των σωματείων

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για την ειδική αθλητική αναγνώριση των σωματείων

Με αφορμή το γεγονός ότι η ΓΓΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες σύστασης του μητρώου Αθλητικών φορέων ενημερώνονται οι εκπρόσωποι και οι διοικήσεις των σωματείων μελών της ΕΠΣΑ, ότι θα πρέπει να φροντίσουν για την καταχώρησή τους σε αυτό το μητρώο, όπως επίσης και να τακτοποιηθεί το θέμα της χορήγησης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας καταχώρησης στο μητρώο Αθλητικών σωματείων θα πρέπει να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΓΓΑ. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει link που αναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης - χορήγησης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης. Σημειώνεται ότι τα σωματεία τα οποία έχουν ήδη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στο μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορωνοϊού.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών στα Αθλητικά σωματεία, ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής να είναι δικαστικός αντιπρόσωπος που ορίζεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), κατόπιν αίτησης προς αυτόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35