social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

BREAKING NEWS: Τέλος εποχής μετά από 26 χρόνια για τον Δ. Φιλίππου από την Κηπούπολη

BREAKING NEWS: Τέλος εποχής μετά από 26 χρόνια για τον Δ. Φιλίππου από την Κηπούπολη

Πέρασε κάτι παραπάνω από τη μισή ζωή του στην Κηπούπολη.

Άλλωστε όταν τα τελευταία 26 χρόνια υπηρετείς ένα σύλλογο, το λιγότερο που μπορείς να χαρακτηριστείς ειναι "πιστός στρατιώτης".

Ο Δημήτρης Φιλίππου έδωσε όλο του το είναι στο σύλλογο, πανηγυρίζοντας στον πάγκο του σωματείου δυο ανόδους.

Αυτό το γεγονός μπορεί να χαρακτηρίσει τον κ. Φιλίππου στην ιστορία της Κηπούπολης ως τον πιο επιτυχημένο κόουτς, συνδέοντας τις επιτυχημένες πορείες του σωματείου με την διαδρομή του.

Μάλιστα για 14 συνεχόμενα χρόνια ο Φιλίππου ήταν προπονητής στο σύλλογο εκ των οποίων τα τελευταία έξι στην ανδρική ομάδα.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η σχέση του με την Κηπούπολη ήταν κάτι παραπάνω από οικογενειακή.

Παρ' όλα αυτά όλα τα ωραία, έχουν και ένα τέλος και έτσι τη σημερινή ημέρα, ο έμπειρος προπονητής με δύναμη ψυχής ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία.

Η στιγμή είναι δύσκολη ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό, ίσως η απόφαση πάρθηκε καθώς ο κύκλος του κ. Φιλίππου στο σύλλογο έκλεισε

Αναλυτικα

26 συνεχόμενα χρόνια στην οικογένεια της Κηπούπολης εκ των οποίων τα 14 τελευταία σαν προπονητής είναι πολλά. Την λέξη ΑΠΟΧΩΡΩ με δυσκολία μπορώ να την προφέρω όλα όμως ακόμα και τα πιο όμορφα παραμύθια έχουν ένα Τέλος. Ένα Τέλος όμως το οποίο δεν θέλω να αναλύσω παρά μόνο να συνεχίσω να περπατώ στα γνώριμα λημέρια μου και να είμαι ανάμεσα σε φίλους. Όλα αυτά τα χρόνια πήρα πολλά,πάρα πολλά Αλλά και έδωσα πολλά,πολλά μα πάρα πολλά. Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα και μου έχουν χαρίσει αναμνήσεις πανέμορφες για μια ολόκληρη ζωή ( Διοικήσεις,ποδοσφαιριστές,συνάδελφοι συνεργάτες,φιλάθλους,ultras,απλοί φίλοι.) Όλοι μα όλοι θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Το μεγαλύτερο όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αφήνω στο τέλος για τον σύλλογο,την ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ για τον λόγο που με έκανε ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ιστορίας της. Είς το Επανιδείν!!!

filippou-dimitris.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35