social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις 24/5 η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Διάνα Ηλιούπολης

Στις 24/5 η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Διάνα Ηλιούπολης

Την διοργάνωση της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης της για το ανδρικό τμήμα και την επίτευξη της 2ης θέσης στον 2ο όμιλο, ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου η διοίκηση της Διάνα Ηλιούπολης.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε με έναν, αν μη τι άλλο, ανορθόδοξο τρόπο, βρήκε την Διάνα στην 2η θέση του Α2, χωρίς όμως να διεκδικεί άνοδο για την Γ' Εθνική. Η ομάδα της Ηλιούπολης θα πραγματοποίησει εκδήλωση τη Κυριακή 24/5 στις 18:30, για να γιορτάσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της στην ιστορία της στα γήπεδα της Αθήνας.

Αναλυτικά

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 


Την Κυριακή 24 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα, στο κεντρικό γήπεδο της Διάνα, θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για το ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ διακόπηκε, λόγω της πανδημίας, ξαφνικά. Η Διάνα ήταν στην 2η θέση, 4 μόλις βαθμούς από την κορυφή. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αλλά αυτή η 2η θέση θα γιορταστεί στην αυριανή εκδήλωση, αφού συνιστά την μεγαλύτερη επιτυχία της Διάνα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Στην εκδήλωση θα παραστούν οι παίκτες, ο προπονητής, οι συνεργάτες του και το Διοικητικό Συμβούλιο, κρατώντας τις αποστάσεις που επιβάλουν οι μέρες


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35