social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού Λιοσίων για την επιστροφή στις προπονήσεις

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού Λιοσίων για την επιστροφή στις προπονήσεις

 

Με αφορμή την αυριανή επανεναρξη των προπονήσεων, ο Ολυμπιακός Λιοσίων εξέδωσε την εξής ανακοίνωση

Αύριο Πέμπτη 28/5/2020 ξεκινούν οι προπονήσεις θα πρέπει όλα τα παιδιά που πέρασαν ιατρικές εξετάσεις να βρίσκονται στο ΔΑΚ ΙΛΙΟΥ στις 18:45 με την αστυνομική τους ταυτότητα για να παραλάβουν από τον φύλακα την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΗ και να εισέλθουν στο γήπεδο για την προπόνηση τους. Επίσης αύριο θα σας δωθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων .
Θα έχουν μαζί τα προπονητικά τους ρούχα γιατί δεν θα χρησιμοποιούμε αποδυτήρια καθώς και από ένα μπουκάλι νερό ατομικό ο καθένας .
Μπορείτε να διαβάσετε προσεκτικά παρακάτω ένα απόσπασμα από το ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΙΙΙ.Προπονήσεις.

Κάθε Π.Α.Ε. θα πρέπει να μεριμνήσει για τα ακόλουθα:

1.Το προπονητικό προσωπικό για την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να περιοριστεί στο απολύτως απαραίτητο.

2.Θα πρέπει να τηρείται αρχείο με τις παρουσίες των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού προσωπικού και των εργαζομένων στην εγκατάσταση, τις ώρες παρουσίας και τους χώρους που χρησιμοποιήθηκαν. 3.Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε υποομάδες των έξι (6) έως οκτώ (8) ποδοσφαιριστών ανά γήπεδο, διατηρώντας τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

4.Οι ποδοσφαιριστές ανά ομάδα προπονήσεων θα παραμένουν σταθεροί κατά το πρώτο διάστημα προπονήσεων.

5.Οι ποδοσφαιριστές, προσερχόμενοι στην εγκατάσταση, θα πρέπει να φορούν την αθλητική τους ενδυμασία την οποία θα φορούν από το σπίτι τους.

6.Ο αθλητικός εξοπλισμός, ύστερα από κάθε χρήση, θα πρέπει να απολυμαίνεται πριν ξαναχρησιμοποιηθεί από άλλο ποδοσφαιριστή.

7.Από την άφιξή τους στην εγκατάσταση μέχρι την έναρξη της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες και γάντια.

8.Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυστηρά δικά τους μπουκάλια/φιαλίδια νερού και ισοτονικών υγρών.

9.Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κατευθύνονται αμέσως προς το όχημά τους προκειμένου να περιορίσουν την επαφή με άλλους ποδοσφαιριστές ή μέλη του προπονητικού προσωπικού.

10.Τα μέλη του προπονητικού προσωπικού επιτρέπεται να παρακολουθούν την προπόνηση, διατηρώντας τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους και με τους ποδοσφαιριστές.

11.Πριν και μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υπόκεινται σε έλεγχο για συμπτώματα, αναπνευστικά προβλήματα και μέτρηση θερμοκρασίας.

12.Κατά την περίοδο των προπονήσεων, συνίσταται οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη των οικογενειών τους να παραμείνουν σπίτι. Σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής χρειαστεί να βγει από το σπίτι του (με εξαίρεση τη μετάβασή του προς/από την εγκατάσταση), θα πρέπει να ενημερώσει την Π.Α.Ε.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35