social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης ανέλαβε τον ΓΣ Ηλιούπολης

Ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης ανέλαβε τον ΓΣ Ηλιούπολης

Στο πρόσωπο του Σωτήρη Τζουμερκιώτη η ομάδα της Ηλιούπολης βρήκε το πρόσωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός κόουτς μετά από συζήτηση που είχε με τον Ηλιο τα βρήκε σε όλα δίνοντας τα χέρια με τη διοίκηση. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε Καλλιθέα, Κόρινθο και Ατρομητο Πειραιά ενώ είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης την περίοδο που η ομάδα κατέκτησε αήττητη τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΓΣ Ηλιουπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ.Τζουμερκιώτη Σωτήρη. Ο 40χρονος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa A και για πολλά χρόνια διετέλεσε προπονητής στην Καλλιθέα: προπονητής Κ 20 -3 πρωταθλήματα, βοηθός προπονητή στην Football League με (Γκωνια,Κουρμπανα,Σταθοπουλο) ως πρώτος προπονητής στην Football League (παραμονή ομάδας),καθώς προπονητής στην Γ' Εθνική με την ομάδα της Καλλιθέας. Επίσης διετέλεσε και προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και Κόρινθο. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο κ. Σακελλαριδης Ιγνάτιος διπλωματούχος Uefa και ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο.Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο (προπονητής τερματοφυλάκων, scouter)


Σχετικά άρθρα

Επιβεβαίωση με Πανάκη στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης - ΑΟ Μελισσιων 2-4 [highlights]

Τσιρώνης: Ας διασφαλιστεί η υγεία όλων απ' την πολιτεία και ας συνεχιστεί το πρωτάθλημα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35