social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολαϊδης: Γι αυτό απάντησα θετικά στο Καματερό

Νικολαϊδης: Γι αυτό απάντησα θετικά στο Καματερό

Το Καματερό βλέπει από χθες τη θέση του προπονητή να είναι και πάλι ζωντανή. Αιτία αποτελεί η πρόσληψη του Γαληνού Νικολαϊδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο νεαρός κόουτς παρότι είχε συμφωνήσει με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας στς αρχές Μαϊου στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε. Παρ' όλα αυτά, ο χρόνος τον δικαίωσε αφού δέχτηκε την κρούση από τους νερατζούρι στους οποίους απάντησε θετικά.

Το Καματερό για τον κ. Νικολαϊδη ίσως αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που θα του δώσει το κίνητρο να δουλέψει με ακόμη περισσότερο ζήλο ώστε να δείξει τις ικανότητες του σαν φιλόδοξος προπονητής.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Νικολαϊδη ο οποίος αναφερόμενος στο νέο του ξεκίνημα είπε: "Ξεκινάει μια καινούργια συνεργασία με μια ιστορική και πολύ οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.Οι άνθρωποι που περιβάλουν την ομάδα έχουν μεγάλο πάθος και αγάπη για αυτήν".

Σε ερώτηση για το λόγο που είπε το "ναι" στο Καματερό, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε: "Ο τρόπος που με προσέγγισαν και μου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ήταν και ο λόγος που συμφωνήσαμε. Θελω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Βασιλη Γάκη, τον κ.Αντρεα Νταγιακο, τον κ.Σωτηρη Κοντοβα και τέλος τον Κώστα Τολια για την εμπιστοσύνη".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας λέγοντας: "Οι στόχοι της ομάδας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με σωστό τρόπο παιχνιδιού μέσα σε οικογενειακό κλίμα και πιστεύω με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή αρχή και υγεία σε όλους".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35