social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Ηρακλείου: Κράτησε όλους τους ποδοσφαιριστές και αυξάνει τις απολαβές τους-Τέλος και επίσημα Γεωργίου-Τούμπας

ΑΕ Ηρακλείου: Κράτησε όλους τους ποδοσφαιριστές και αυξάνει τις απολαβές τους-Τέλος και επίσημα Γεωργίου-Τούμπας

Μέσω δελτίο τύπου η ΑΕ Ηρακλείου γνωστοποίησε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, πλην του Παναγιώτη Γεωργίου που αποχώρησε και του Νίκου Τούμπα που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Παράλληλα, η ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε ότι παρά τις δύσκολες εποχές θα υπάρξει αύξηση αποδοχών σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά

Η Διοίκηση της Ηράκλειο Αθλητικής Ένωσης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το σύνολο των αθλητών της, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους με το Σύλλογο μας, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το Δ.Σ. για να δείξει έμπρακτα την ικανοποίηση του, ανακοινώνει ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, θα υπάρξει αύξηση των παροχών από αυτό προς τους ποδοσφαιριστές μας.
Παρόλο την έκπληξη που νοιώσαμε, από την απόφαση του ποδοσφαιριστή Πάνο Γεωργίου να μην συνεχίσει μαζί μας, τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Τέλος θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Τούμπα, που μετά από τρία χρόνια προσφοράς στην ομάδα μας και με την ολοκλήρωση των σπουδών του επιστρέφει στην πατρίδα του την Κύπρο. Ένας αθλητής με ήθος, ευγένεια και απαράμιλλο αγωνιστικό πάθος που μόνο καλές αναμνήσεις μας αφήνει. Νίκο καλή σταδιοδρομία, με υγεία και κάθε επιτυχία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35