social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρελθόν από την Αγία Ελεούσα ο Βλαχόπουλος

Παρελθόν από την Αγία Ελεούσα ο Βλαχόπουλος

Μετά από συνάντηση του Νίκου Βλαχόπουλου με την διοίκηση της ομάδας, ήρθε η από κοινού απόφαση, η λύση της συνεργασίας με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Βλαχόπουλος μέσα από τα social media ευχαριστεί και αποθεώνει το σωματείο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως στην Αγία Ελεούσα πέρασε δύο από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Ο ικανότατος δεξιός μπακ μέτρησε συνολικά 54 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 2 γκολ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή:

Να μάθεις πότε να φεύγεις. Και να φεύγεις όταν ακόμα σε αγαπάνε.

Ένα από τα ομορφότερα ποδοσφαιρικά κεφάλαια στην καριέρα μου τελείωσε. Όταν υπέγραφα πριν δύο χρόνια στην Αγία Ελεούσα γνώριζα ότι υπέγραφα σε έναν ποδοσφαιρικό γίγαντα που αγωνιζόταν σε μια κατηγορία που δεν αρμόζει στο μέγεθος του. Αυτό που δεν γνώριζα είναι ότι δεν βρήκα απλά μια μεγάλη ομάδα αλλά μια οικογένεια και εμένα να με κάνετε να αισθανθώ μέλος της από την πρώτη προπόνηση.

Ιστορικοί παράγοντες της ομάδας που έχουν δει μοναδικούς παίκτες να φοράνε την φανέλα της να μου λένε τόσα όμορφα λόγια, ο κόσμος να μου δείχνει τόσο έμπρακτα την αγάπη του και την τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπο μου για όλα αυτά που έδωσα δύο χρόνια στην ομάδα. Τονίζω ότι η ομάδα έκανε το παν να με κρατήσει και η απόφαση να φύγω είναι αποκλειστικά δική μου. Ευχαριστώ τον συμπαίκτη μου και ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και προσωπικό μου φίλο τον Alexandros Roussos γιατί αν δεν ήταν αυτός να επιμείνει τόσο αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε γίνει ποτέ.

Ποτέ δεν περίμενα να γράφω μια ανάρτηση αποχώρησης στο ποδόσφαιρο και να στεναχωριέμαι τόσο πολύ. Τεράστια τιμή και μεγάλο παρασιμο στην σταδιοδρομία μου ένας τίτλος ανόδου με ενα τόσο ιστορικό σωματείο του οποίου υπήρξα βασικό και αναντικατάστατο μέλος δύο χρόνια τώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Η Αγία Βαρβάρα έγινε για εμένα δεύτερο σπίτι μου γιατί έτσι με κάνατε να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή.

Με εκτίμηση Νίκος Βλαχόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35