social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση με Γκουγκα στο Ηράκλειο

Επιβεβαίωση με Γκουγκα στο Ηράκλειο

Ακόμη είναι ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας επιβεβαιώνεται καθώς όπως είχαμε αναφέρει πριν από 15 ημέρες η ΑΕ Ηρακλείου κινούταν για την απόκτηση του επιθετικού Κώστα Γκουγκα.

Σηερα οι νερατζούρι μέσω ανακοίνωσης επιβεβαιώνουν ακόμη ένα ρεπορτάζ του soccerlive.gr με το δελτίο τύπου να είναι το εξής

Η πρώτη μεταγραφή μας!!!

"Ο 29χρονος επιθετικός Γκούγκας Κώστας είναι πλέον η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-21. Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που μας έχει αποδείξει το ταλέντο του και το μαχητικό του χαρακτήρα, είναι ένας παλιός γνώριμος για την ομάδα του Ηρακλείου και του ευχόμαστε μία καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!! Κώστα καλώς ήρθες πάλι κοντά μας"

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο 29χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ηλιούπολης πετυχαίνοντας 15 τέρματα ενώ πριν από δύο χρόνια είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα των Πετραλώνων (12 γκολ). Πάντως στο κοινό του Ηρακλείου δεν είναι άγνωστος ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας πριν από μερικά χρόνια (σεζόν 2017-2018 17 γκολ). Με την κίνηση αυτή η ομάδα των βορείων προαστίων δείχνει ότι και φέτος θα προσπαθήσει να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει πρωταθλητισμό αφού ο Γκουγκας τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται μόνο σε συλλόγους που θέτουν αυτούς τους στόχους.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος φορ έχει περάσει από Ερμή Ζωνιανών και Δόξα Βύρωνος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35