social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προφορική συμφωνία Παύλοβιτς με Πετράλωνα

Προφορική συμφωνία Παύλοβιτς με Πετράλωνα

Παρότι εχθές έλαβε χώρα η ετήσια γενική συνέλευση της Α.Ε. Πετραλώνων η είδηση για την παραμονή του Θανάση Παύλοβιτς στην τεχνική ηγεσία αποτελεί γεγονός.

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στην ιστορική ομάδα φαίνεται ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον σύλλογο του κέντρου προκειμένου να συνεχίσει τη συνεργασία του.

Η εκτίμηση της διοίκησης προς το πρόσωπό του Παύλοβιτς είναι δεδομένη και έτσι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν το έργο που δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορονοιου την περσινή περίοδο.

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Παύλοβιτς έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Αθήνας καθώς έχει διατελέσει σε αρκετές ομάδες τεχνικός ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε αρκετά σωματεία Πειραιά.

Οι δύο πλευρές όπως τονίσαμε και παραπάνω έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και τα επόμενα 24ωρα θα κλείσει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης καθώς θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Παύλοβιτς έχει προσφέρει έργο στην ομάδα των Πετραλώνων και αυτό δεν μπορεί να μην σημειωθεί καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο με αξίες ιδανικά και πάθος για αυτό μου κάνει.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35