social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση με Σάσσαλο στη Νέα Ιωνία

Επιβεβαίωση με Σάσσαλο στη Νέα Ιωνία

Ο Σάκης Σάσσαλος αποτελεί με κάθε επισημότητα το νέο προπονητή της Νέας Ιωνίας επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρεπορτάζ μας.

Ο έμπειρος προπονητής που πέρυσι είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό Λιοσίων οδηγώντας τον με ασφάλεια σε μία ανταγωνιστική πορεία τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της προσφυγικής ομάδας και έδωσε τα χέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σάσσαλος επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στο σύλλογο ενώ θα έχει και την εποπτεία του εφηβικού τμήματος.

Το δελτιο τύπου

Μετά από συνάντηση που έγινε με το Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και με κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού επήλθε η συμφωνία μεταξύ του προσφυγικού σωματείου μας και του έμπειρου προπονητή κ.Διονύσιου (Σάκη) Σάσσαλου.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Σάκης Σάσσαλος υπήρξε και ο ίδιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 11 ολόκληρα χρόνια σε καταξιωμένες ομάδες ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του αριθμούν ουκ ολίγες διακρίσεις ως προπονητής σε : Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Περιστεριού, Ολυμπιακό Λιοσίων, Χαραυγιακό κ.ά. Έχει επίσης διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών στον Ατρόμητο Αθηνών.

Αυτό που δε μπορεί να μη σημειωθεί είναι πως ο κ.Σάκης Σάσσαλος ανήκε και στο παρελθόν στο δυναμικό της Νέας Ιωνίας ως προπονητής της ομάδας μας στη Γ´ Εθνική το 2012-2013. Παράλληλα ο κ.Σάσσαλος με την 1η ομάδα θα έχει και την ευθύνη εφηβικού τμήματος (Κ18) με σκοπό την αναβάθμιση των παιχτών της και την προώθησή τους στην πρώτη ομάδα!

Εμείς λοιπόν από την πλευρά μας,δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε υγεία πάνω απ όλα,καλή ποδοσφαιρική χρόνια με επιτυχίες για μια νικηφόρα σεζόν και αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Με εκτίμηση Διοικητικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας


Σχετικά άρθρα

Τέλος ο Κοσμας από τους Αγίους Αναργύρους

Θανάσης Βάλσαμος: «Θα παλέψουμε αρκετά για μια γρήγορη παραμονή»

Ετοιμάζει μπαμ ο ΓΣ Καισαριανής με μέσο!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35