social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Δημήτρης Κοσμάς νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών στον Άγιαξ Ταύρου

Ο Δημήτρης Κοσμάς νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών στον Άγιαξ Ταύρου

Ο Δημήτρης Κοσμάς αποτελεί το νέο τεχνικό διευθυντή των υποδομών του Άγιαξ Ταύρου.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Άγιαξ και πλεον σηκώνει μανίκια αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο ποστο.

Η ανακοίνωση

 Μετά από συντονισμένες κινήσεις του υπεύθυνου υποδομών Αντρέα Καρπετα ο Δημήτρης έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και εκτός από προπονητής στην αντρική ομάδα αναλαμβάνει και τον δύσκολο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας μας.
 
Λίγα λόγια για τον Δημήτρη:
Στο χώρο του ποδοσφαίρου ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε επαγγελματικά σε β και γ εθνική. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Παίδων και Νέων καθώς διετέλεσε και αρχηγός της.
Με τις υποδομές ασχολήθηκε για πρώτη φορά στην ακαδημία της Αγίας Ελεούσας για 2 χρόνια ως προπονητής ενώ στη συνέχεια ανέλαβε υπεύθυνος στην ακαδημία της Ένωσης Αγίων Αναργύρων για 4 χρόνια.
Από πέρυσι ασχολήθηκε για πρώτη φορά με αντρικό παίρνοντας τα ηνία της ομάδας μας και κάνοντας εξαιρετική πορεία.
Ο νέος τεχνικός διευθυντής όμως δεν ασχολείται με ακαδημίες μόνο και μόνο επειδή έπαιξε ποδόσφαιρο. Η κυρία ιδιότητα του είναι αυτή του εκπαιδευτικού καθώς είναι απόφοιτος Φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η εμπειρία του πανω στις αναπτυξιακές ηλικίες είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα (σχολικα-αθλητικα κλπ)
 
Έτσι γίνεται κατανοητό πως η ακαδημία μας πλέον δε στοχεύει απλά στην δημιουργία ποδοσφαιριστών αλλά στην εν γένει διαπαιδαγώγηση τους και στην παραγωγή σωστά εφοδιασμένων πολιτών για την κοινωνία μας.
Καλώς ήρθες και στην ακαδημία μας Δημήτρη!
Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία !
 
 Εντός των προσεχων ημερών θα ανακοινωθούν και οι προπονητές των τμημάτων μας καθώς και το πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-21
 
Κάτι καλό γίνεται....
Κάτι αλλάζει....
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για το καλό των παιδιών μας!!
#αγιαξ_ταυρου 
#ακαδημία

Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive: «Χτυπάει» και Κοβάνη ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Πρώτη νίκη για τον Ήφαιστο 3-0 τον ΑΟ Καλαμακίου

Προετοιμάζεται για Δάφνη Π. Φαλήρου ο Απόλλων Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35