social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θανάσης Βάλσαμος: «Θα παλέψουμε αρκετά για μια γρήγορη παραμονή»

Θανάσης Βάλσαμος: «Θα παλέψουμε αρκετά για μια γρήγορη παραμονή»

Με αφορμή την γνωστοποίηση της έναρξης της προετοιμασίας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων στις 3 Αυγούστου, ο προπονητής της ομάδας μίλησε στο soccerlive για τους στόχους της νέας σεζόν.
Αντίστροφα μετρά πλέον το σωματείο των Αγίων Αναργύρων για την έναρξη της προετοιμασίας του, καθώς σε ένα μήνα μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων και φιλικών αγώνων. Η Ελπίδα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο τη νέα σεζόν, καθώς ως νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία θα πρέπει να παλέψει σκληρά για μια ικανοποιητική πορεία και τη παραμονή στην Α' ΕΠΣΑ.
Ας δούμε όμως τι είπε στη σελίδα μας ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Βάλσαμος.
«Σίγουρα είμαστε νεοφώτιστοι και ο πρώτο που θα κοιτάξουμε είναι να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή. Εφόσον μπορέσουμε στη συνέχεια να κοιτάξουμε υψηλότερα θα το κάνουμε έχοντας στόχο να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε 4-5 έμπειρα παιδιά για να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο».
Ερωτηθείς εάν θεωρεί καλύτερο το πρωτάθλημα με τους τρεις ομίλους στην Α’ ΕΠΣΑ τονισε

«Αυτό θα το δείξει η πορεία. Για εμάς που είμαστε νεοφώτιστοι ούτως η άλλως θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να παλέψουμε αρκετά. Για τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις θα παίξει ρόλο η ετοιμότητα που θα δείξει η κάθε ομάδα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35