social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος και επίσημα στον Ηλυσιακό

Ψυρόπουλος και επίσημα στον Ηλυσιακό

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Ηλυσιακού με τον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλο.

 Ο Καλαματιανός τεχνικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Στόχος της ομάδας με την έλευση ενός τόσο πετυχημένου προπονητή αν μη τι άλλο είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, ωστόσο σύμφωνα με τον κύριο Ψυροπουλο αυτό θα επιτευχθεί μέσω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στο στόχο.

Πρόκειται για έναν τεχνικό με μεγάλη εμπειρία από τον πρωταθλητισμό καθώς σε όσες ομάδες έχει εργαστεί έχει αφήσει το στίγμα του δημιουργώντας αρκετά αξιόλογα σύνολα που έχουν σημειώσει επιτυχίες.

Απόδειξη αποτελούν τα σερί που έχτισε με το Φωστήρα, καθώς επίσης και η άνοδος που πανηγύρισε με το Ηράκλειο. Μεταξύ άλλων, ο κύριος Ψυρόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης όντας προσωπική επιλογή τότε του κυρίου Βελλη, καθώς και από την Τριγλία Ραφήνας.

Ασφαλώς σπουδαίο έργο ο Καλαματιανός προπονητής επιτέλεσε στην ομάδα του Αιολικού καθώς κατέκτησε το κύπελλο ενώ οδήγησε την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού στη Γ Εθνική.

Ασφαλώς δεν θα πρέπει να παραλειφθούν οι πορείες με την Πέρα Κλουμπ, μιας ομάδας που χαρακτηριζόταν πρότυπο καθώς κέρδιζε τις ανόδους χρόνο με το χρόνο και αυτό οφείλεται στη δουλειά του καλαματιανού προπονητή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35