social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Απειρανθιτης από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Τέλος ο Απειρανθιτης από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Μέσω ανακοίνωσης ο Απόλλωνας Χαλανδρίου έκανε γνωστή την αποχώρηση του Θάνου Απειρανθιτη.

Αναλυτικά

Σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει την αποχώρηση του Θάνου Απειρανθίτη. Διαβάστε αναλυτικά.

Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο 21χρονος μέσος Θάνος Απειρανθίτης. Προερχόμενος από την Αγία Παρασκευή, όπου πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, ενσωματώθηκε πέρσι στον Απόλλωνα και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών, μετρώντας συνολικά 19 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ευχόμαστε στον Θάνο ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του! Θ. Απειρανθίτης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Απόλλωνα, φιλάθλους, προπονητές και φυσικά συμπαίκτες, που με εμπιστευτήκατε και με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή! Με τον τρόπο σας ο καθένας ξεχωριστά δικαιώσατε όλα όσα είχα ακούσει για την ομάδα πριν έρθω πέρσι το καλοκαίρι! Η αποχώρησή μου οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς λόγους, που οι περισσότεροι γνωρίζετε! Ευχαριστώ τη διοίκηση για την κατανόηση, εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά και ποιος ξέρει, μπορεί και να ξαναβρεθούμε!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35