social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει ο βράχος Πιπίνης στους Αγιους Αναργυρους

Συνεχίζει ο βράχος Πιπίνης στους Αγιους Αναργυρους

Η παραμονή του Δημήτρη Καλύκα στους Αγίους Αναργύρους σηματοδοτεί και την έναρξη των πρώτω εξελίξεων στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Η διοίκηση της Ένωσης ξεκίνησε ήδη τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με έναν πολύπειρο αμυντικό που αναμένεται να αποτελέσει το στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλύκα θα συνεχίσει να γυμνάζεται ο Χρήστος Πιπίνης που πέρυσι ξεχώρισε με την απόδοση του.

[Πριν τους Αγιους Αναργύρους, άνηκε στο δυναμικό του Ηλυσιακού έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις πορείες των κιτρινόμαυρων αποδεικνύοντας ότι η εμπειρία του παίζει σημαντικό ρόλο χωρίς αμφιβολία.

Μεταξύ άλλων ο Πιπίνης έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα ελληνικά και κυπριακά γήπεδα έχοντας περάσει από Ακράτητο, Βέροια, Πανσερραϊκού, Θρασύβουλο, Αστέρας Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Καλλονή και Απόλλωνα Σμύρνης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Πιπίνης έχει αγωνιστεί σε 113 ματς στην Σουπερ Λιγκ, και 98 φορές στο πρωτάθλημα της Football League.

Μάλιστα πρόπερσι, ο Πιπίνης κατέκτησε και πέρυσι το Κύπελλο ΕΠΣΑ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35