social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιαξ Ταύρου: Στο πρόσωπο του Χρόνη βρίσκει το νέο του ηγέτη στην άμυνα

Άγιαξ Ταύρου: Στο πρόσωπο του Χρόνη βρίσκει το νέο του ηγέτη στην άμυνα

Ομάδα υψηλών βλέψεων δημιουργεί ο Άγιαξ Ταύρου έχοντας στόχο να ταιριάξει το κομμάτι φιλοδοξία και νεανικότητα με εκείνο της εμπειρίας.

Οι «Ερυθρόλευκοι» εκτός από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές τους, θα βασιστούν και στις έμπειρες μονάδες που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Ένας λοιπόν ποδοσφαιριστής που θα έχει ηγετικό ρόλο στο σύλλογο θα είναι ο Αντρέας Χρόνης.

Ο περσινός πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με τα χρώματα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκει νέα ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα του κέντρου.

Πλέον, οι κόκκινοι ενισχύονται σημαντικά αφού ο Χρόνης μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις αποτελώντας τον «κυματοθραύστη» της αμυντικής γραμμής.

Ο Χρόνης με θητεία σε αρκετές ομάδες του Λεκανοπεδίου έχει την εμπειρία, αποτελώντας προσωπική επιλογή του προπονητή, Δημήτρη Κοσμά.

Μεταξύ άλλων ο 33χρονος αμυντικός ύψους 1,72 έχει περάσει από Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή, Παναχαϊκή, ΑΟ Περιστερίου μετρώντας 25 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική, Πετράλωνα και Άγιους Αναργυρους πρόπερσι έπαιξε 18 φορές για λογαριασμό της Ένωσης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35