social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα κίνηση με Φιλίππου η ΑΕ Ηρακλείου

Νέα κίνηση με Φιλίππου η ΑΕ Ηρακλείου

Παίκτης του Ηράκλειου είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Φιλίππου, με βάση αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive

Στην ΑΕ Ηρακλείου ο σχεδιασμός της ομάδας δεν σταματά, με τους ανθρώπους της διοίκησης να προετοιμάζονται διαρκώς, πραγματοποιώντας σημαντικές και μεθοδικές κινήσεις για τη νέα χρονιά. Μια τέτοια κίνηση είναι και η απόκτηση του 22χρονου Γιάννη Φιλίππου.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, αποκτήθηκε από τον ΑΟ Σύρου, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20, από όπου και έμεινε ελεύθερος.

Ο ταλαντούχος άσος, μεταξύ άλλων, είχε ένα δυναμικό πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στους Αγίους Αναργύρους, όσο και σε αρκετές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας.

Στις κατηγορίες της ΕΠΣΑ έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης, της Πεύκης και της Κηπούπολης, μετρώντας συνολικά στα πρωταθλήματα της Αθήνας 57 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Γιάννης Φιλίππου επιστρέφει λοιπόν στην ΕΠΣΑ τη σεζόν 2020/21, για λογαριασμό της ΑΕ Ηρακλείου, σκοπεύοντας να βοηθήσει την ιστορική αυτή ομάδα, και ένα εκ των φαβορί για άνοδο, να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Γ’ Εθνική.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35