social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλαιό Φαλήρο: Πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά

Παλαιό Φαλήρο: Πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η πρώτη προπόνηση του Παλαιού Φαλήρου στο γήπεδο "Σωτήρης Αγγελόπουλος".

Οι "κυανέρυθροι", που βάσει των κινήσεων που έκαναν θέλουν να πραγματοποιήσουν μια πορεία ανάλογη της ιστορίας τους, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18.00 την πρώτη προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου ( Γιάννης Γαζής, Μανώλης Βεζύρης, Κώστας Αλεξάκης, Κωστής Βασίλης και Χρήστος Μόρφης).

Παρόντες φυσικά ήταν και η διοίκηση της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον διοικητικό ηγέτη, Παναγιώτη Σταυριανάκο καθώς και τα υπόλοιπα μέλη (Ρολάντο Ανσάλντο, Κώστας Μίχαλος, Νίκος Κούτρας, Χαράλαμπος Σούρδης και Δημήτρης Αναγνωστίδης).

dio.jpg

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κ. Σταυριανάκος μίλησε στους ποδοσφαιριστές τους λέγοντας: "Στόχος της ομάδας αποτελεί να πετύχει μια πορεία ανάλογη του ονόματος της και της ιστορίας της. Σε κανέναν δεν θα επιτρέψω να βάλει το εγώ του πάνω από το σύλλογο. Υπάρχουν υψηλές βλέψεις για τη νέα χρονιά και θέλω κάθε Κυριακή να δίνετε το 100%. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν που θα δείξει αδιαφορία. Θα είμαστε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Υπάρχουν απαιτήσεις από την πλευρά της διοίκησης αφού έκανε το καλύτερο δυνατό. Έκανε πράξη τα όσα εισηγήθηκε ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Κυριακή θέλουμε να ματώνετε".

stavria.jpg

Στη συνέχεια, ο γνωστός επιχειρηματίας πρόσθεσε στο soccerlive.gr: "Ο σύλλογος κάθε Κυριακή θα παίζει για τη νίκη και θα αφιερώνεται στη μνήμη του Παναγιώτη Σκαφτούρου. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν. Όσοι έρθουν στο Φάληρο θα τύχουν άριστης φιλοξενίας και θα το επιβεβαιώσουν από το πρώτο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο". 

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση όπου αφορούσε το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ενώ θα υπάρξουν διπλές προπονήσεις και το σαββατοκύριακο.

Αποκτήθηκαν φέτος οι

Νικήτας Φούφας

Γιώργος Γαβαλάς

Δημήτρης Μωραϊτης

Χρήστος Μακρυγιάννης

Πέτρος Τρυφωνίδης

Θανάσης Βελλής

Γιώργος Καψιώτης. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35