social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάτησε γήπεδο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Πάτησε γήπεδο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Μέσω δελτίου τύπου, η διοίκηση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας της που έλαβε χώρα στο «Σωτ. Αγγελόπουλος» χθες, Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Όπως ανέφερε η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο παραμένει ίδιο, δίνοντας ευκαιρίες σε πολλά παιδιά των ακαδημιών να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου θα δώσει το πρώτο «τεστ» της χρονιάς στις 12 Αυγούστου, που θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό Βάρης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«We are back! Ξεκινήσαμε…

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε στο γήπεδο «Σωτ. Αγγελόπουλος», η Δάφνη Π.Φαλήρου. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες, νέα πρόσωπα.

Η αποστολή μας στην Α’ ΕΠΣΑ μόνο εύκολη δεν θα είναι και για αυτό απαιτείται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτή με επιτυχία. Μια νέα χρονιά μας περιμένει. Η Δάφνη Π.Φαλήρου θα επιμείνει και φέτος να πορευθεί στη διαδρομή που έχει χαράξει τα προηγούμενα χρόνια, προωθώντας παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της. Θα επιμείνουμε σε αυτό, όπως θα επιμείνουμε στα να διαφυλάξουμε και αυτή τη σεζόν, τα ιδανικά μας, το ευ αγωνίζεσθε και το ήθος μας, τα οποία τα θεωρούμε σημαντικότερα από οποιαδήποτε νίκη. Μια νέα πορεία ανοίγεται μπροστά μας. Ο προπονητής Βαγγέλης Σάπκας και οι συνεργάτες του, Στέφανος Γαγάνης (Βοηθός προπονητή - Γυμναστής) και Χρήστος Σήτος (Προπονητής τερματοφυλάκων), καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής, Τόλης Πανταζόπουλος, εκείνοι δηλαδή που μας οδήγησαν στην πρώτη κατηγορία, είναι αυτοί που θα έχουν τα ηνία και στη φετινή προσπάθεια. Για της νέες προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε έχουμε δημιουργήσει ένα ρόστερ που βασίζεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε ταλαντούχους παίκτες. Ένα σύνολο στο οποίο κυριαρχεί ο ενθουσιασμός, η όρεξη για σκληρή δουλειά, αλλά και η πίστη ότι στο τέλος πάλι θα τα καταφέρουμε και οι στόχοι θα επιτευχθούν. Η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου, εύχεται στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά.»

Δείτε φωτογραφίες


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35