social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπουραζάς: «Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Μπουραζάς: «Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς μέσος της ΑΕ Χαλανδρίου, Αλέξης Μπουραζάς. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, με θητεία στον Άρη Bύρωνα, τον Mέγα Aλέξανδρο Kαρπερης Σερρών και τη Διάνα Ηλιούπολης τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για τη νέα σεζόν που ακολουθεί, την περσινή χρονιά που έληξε άδοξα, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα στον κόσμο που είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο γήπεδο. Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει διακόπηκε;

Η περσινή χρόνια ήταν περίεργη. Σίγουρα δικαιωθήκαμε σαν ομάδα καθώς τερματίσαμε δεύτεροι μαζί με την Ηλιούπολη σε ισοβαθμία. ενώ δεν ξέρω αν ήταν τόσο δίκαιο όλο αυτό που έγινε με τις ανόδους γιατί το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε και νομίζω πως δεν μπορείς να πεις πως ήταν δίκαιο για όλους. Κάποιοι ευνοήθηκαν κάποιοι αδικήθηκαν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα, σαν ομάδα η Διάνα δικαιώθηκε γιατί πρωταγωνίστησε και τερμάτισε όπως προανέφερα στην 2η θέση, όποτε η χρόνια θεωρείται επιτυχημένη!

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός να απέχει από το άθλημα που αγαπάει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά για το θέμα κορονωϊού. Εμένα προσωπικά μου έχει λείψει παρά πολύ και πίστευα πως κάποια στιγμή το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν! Αυτό όπως είδαμε δεν έγινε ποτέ. Τελείωσε «άδοξα» θα μπορούσαμε να πούμε αυτή η χρόνια και πρόωρα. Τώρα το μόνο που μένει είναι την καινούργια χρόνια να μην έχουμε κάποιο παρόμοιο γεγονός, ώστε να μπορούμε και εμείς οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να ολοκληρώσουμε όπως πρέπει αυτό που αγαπάμε για άλλον έναν χρόνο!

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος, έπειτα και από την μεταγραφή σου;

Το κεφάλαιο Διάνα προς το παρόν «έκλεισε». Πέρασα 3 χρόνια -αν όχι στον καλύτερο- σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους που έχω συνεργαστεί από όλες τις απόψεις και πλέον ανήκω στην ομάδα της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον προπονητή της ομάδας, κύριο Κουτρουμάνο και τον πρόεδρο, κύριο Θανασά για την θέληση τους να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας! Πρέπει να νιώθεις σημαντικός εκεί που βρίσκεσαι! Να έχουμε μια πάνω από όλα υγιή χρόνια χωρίς τραυματισμούς και μετέπειτα όλα τα αλλά που δεν είναι αλλά από το να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Βασικός στόχος των τοπικών ομάδων είναι για εμένα να μπορούν να τερματίζουν όσο πιο ψηλά μπορούν στην κατηγορία και να παίζουν παιδιά από τις ακαδημίες τους στην πρώτη ομάδα.

 

Επειδή διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, με το μέλλον να είναι αβέβαιο και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα να μην φαίνεται να είναι κοντά, τι μήνυμα θα έδινες στον ανθρώπους που - υπό κανονικές συνθήκες - κάθε Κυριακή θα βρίσκονταν κοντά σας για να σας στηρίξουν;

Τελειώνοντας, είναι πολύ θλιβερό να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Είναι χαρά του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή να βλέπει τα γήπεδα γεμάτα με κόσμο και προσωπικά πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι εντελώς διαφορετικό εάν δεν υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα. Τόσο για εμάς τους παίχτες όσο και για τις διοικήσεις! Πιστεύω ειδικά στα τοπικά πρωταθλήματα όπου οι φίλαθλοι δεν είναι παρά πολλοί, με την σωστή τήρηση των μέτρων θα μπορούν να βρίσκονται στα γήπεδα να μπορούν να στηρίζουν και εμάς αλλά και τις διοικήσεις των ομάδων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35