social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Ιωνία: Αλλάζει νοοτροπία και βάζει ψηλά τον πήχη [pics]

Νέα Ιωνία: Αλλάζει νοοτροπία και βάζει ψηλά τον πήχη [pics]

Ξεκίνησε εδώ και περίπου μια εβδομάδα την προετοιμασία της η Νέα Ιωνία με την αισιοδοξία να είναι έκδηλη στα πρόσωπα όσων απαρτίζουν το σύλλογο.

Η προσφυγική ομάδα βάσει των κινήσεων που έκανε στη μεταγραφική περίοδο δείχνει ότι θέλει να βάλει υψηλά τον πήχη από νωρίς έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή στην Α' ΕΠΣΑ.

Παρ' όλα αυτά, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές διατηρούν χαμηλούς τόνους θέλοντας μέσω της δουλειάς να εμφανίζονται όσο περνούν οι ημέρες καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα της σημερινής προπόνησης, όπου ο προπονητής, Σάκης Σάσσαλος λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα επισήμανε στους ποδοσφαιριστές: "Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδοντας καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο επιζητώντας και το αποτέλεσμα κάθε Κυριακή. Πιστεύουμε στις δυνατότητες σας και στόχος αποτελεί να αλλάξουμε νοοτροπία και επιπεδο. Μόνο έτσι θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι".

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως ήταν λογικό, αφιερώθηκε σε παιχνίδια που είχαν να κάνουν με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, με τον κόουτς Διονύση Σάσσαλο να προσθέτει και κάποια κομμάτια τακτικής στο πρόγραμμα. 

Παράλληλα, το πρώτο φιλικό πλησιάζει για την προσφυγική ομάδα αφού αύριο στις 18.30 στο στάδιο της περιοχής, η Νέα Ιωνία θα υποδεχθεί την Κ19 του Ατρόμητου Αθηνών. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35