social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρκής: «Ανυπομονούσα να έρθει η στιγμή που θα μπορούσαμε να ξανακάνουμε προπονήσεις»

Μαρκής: «Ανυπομονούσα να έρθει η στιγμή που θα μπορούσαμε να ξανακάνουμε προπονήσεις»

Ο Παύλος Μαρκής, τερματοφύλακας της ομάδας του Χολαργού, μίλησε στην ιστοσελίδα μας στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο νεαρός πορτιέρε φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη χρονιά που έρχεται και έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία ξανά την εστία της ομάδας του, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «μια από τις καλύτερες ομάδες στην Αθήνα». Παρακάτω, μπορείτε να απολαύσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στο soccerlive.gr.

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Πέρυσι η χρονιά δεν πήγε όπως περιμέναμε. Είχαμε ένα πολύ γεμάτο ρόστερ με πολύ ποιοτικούς και ταλαντούχους παίχτες αλλά δεν μας βγήκε και μείναμε από νωρίς εκτός στόχου. Η διακοπή στέρησε σε όλους μας ένα κομμάτι από την καθημερινότητα μας και σίγουρα όλοι στεναχωρηθήκαμε από την αποχή προπονήσεων και αγώνων.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Προσωπικά, ανυπομονούσα να έρθει η στιγμή που θα μπορούσαμε να ξανακάνουμε προπονήσεις γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω. Απογοητεύτηκα αρκετά γιατί είχαν μείνει 3 μήνες ακόμα και μπορούσα να κερδίσω αρκετές εμπειρίες μέσα από τους αγώνες ώστε να είμαι πιο έτοιμος φέτος.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Θεωρώ ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και στόχος είναι η άνοδος φυσικά και το καλό ποδόσφαιρο που, σίγουρα με τον κόουτς κύριο Παπαδόπουλο, θα το πετύχουμε. Όσον αφορά εμένα, θέλω να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους παραπάνω στόχους.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και όλοι οι ποδοσφαιριστές, λόγω της αποχής, θα έχουν μεγαλύτερη όρεξη αλλά και κίνητρο, οπότε θεωρώ θα δούμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με πολύ καλό επίπεδο.

 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Χολαργό, την διοίκηση και τον κόουτς που μου δίνουν την δυνατότητα να υπερασπίζομαι την εστία - και φέτος - σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Αθήνα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35