social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαμιώτης: «Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε για την ιστορία του Ηλυσιακού»

Σαμιώτης: «Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε για την ιστορία του Ηλυσιακού»

Τις τελευταίες ώρες έχει ήδη γίνει γνωστό πως... η σημαία του Ηλυσιακού, Άκης Σαμιώτης, θα παραμείνει στον ιστό της και τη νέα χρονιά, με σκοπό να βοηθήσει το σωματείο να πρωταγωνιστήσει και να πάρει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη, τόσο για την ανάγκη της ομάδας να πρωταγωνιστήσει, όσο και για τους στόχους για τη νέα σεζόν, αλλά και για τη δυσκολία της ένταξης σε ρυθμούς προπονήσεων μετά την πολύμηνη αποχή.

Αναλυτικά:

Πώς νιώθεις που θα βρίσκεσαι για μία ακόμη χρονιά σε μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Ηλυσιακός; 

Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυστυχώς οι αρνητικές συγκυρίες κατά την προηγούμενη σεζόν οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό. Ασφαλώς το περιβάλλον μου είναι οικείο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα και νιώθω ευθύνη απέναντι στο καινούριο αυτό ξεκίνημα.

Τι στόχους έχεις τόσο εσύ, όσο και η ομάδα για τη νέα σεζόν; Σας επηρεάζει το γεγονός ότι υποβιβαστήκατε από τη Γ' Εθνική; 

Στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός, διότι δε συνάδει τίποτα λιγότερο στην ιστορία του Ηλυσιακού. Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς της διοικούσας επιτροπής και του τεχνικού τιμ. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ περίεργη αλλά «ό γέγονεγενονε» και κοιτάμε δυναμικά μπροστά. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό στον συλλογικό σκοπό.

Πόσο δύσκολο είναι να ενταχθείς ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων μετά από μία τόσο μεγάλη αποχή; 

Είναι γεγονός ότι στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως επικρατεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία είναι απολύτως λογικό πως επηρέασε και τον αθλητισμό. Σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν τον χρόνο τους αλλά πιστεύω πως μέσα από σωστή και ποιοτική προπόνηση θα επανέλθουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς.


Σχετικά άρθρα

Ταράζει τα... νερά με Αγοραστό ο ΓΣ Καισαριανής

Χαϊδάρι: Καρέ ανανεώσεων με Καμπέρη, Αποστολόπουλο, Τσιούλο και Μίχο

Τρομερός ο Ήφαιστος 2-3 εκτός τον Ολυμπιακό Λιοσίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35