social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανεκκίνηση στις προπονήσεις η Δόξα Βύρωνος

Επανεκκίνηση στις προπονήσεις η Δόξα Βύρωνος

Την πρώτη της προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα, Δευτέρα 17 Αυγούστου, η Δόξα Βύρωνος, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαριστές της ομάδας.

 Η Δόξα Βύρωνος ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2020/21, καθώς έχει ήδη μπει στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της, ενώ έδωσε και τον πρώτο φιλικό της αγώνα για φέτος, με αντίπαλο τον Σαρωνικό, όπου επικράτησε με 2-1. Η ομάδα του Βύρωνα κοιτάζει πλέον στην Τετάρτη 19 Αυγούστου, όταν και θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο φιλικό για φέτος τον ΓΣ Αργυρούπολης στις 17:30.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κουσάνας, μίλησε στο soccerlive.gr κυρίως για τις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά και για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποίηθηκε το πρώτο φιλικό με τον Σαρωνικό, όπου νικήσαμε 2-1 και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΓΣ Αργυρούπολης την Τετάρτη 19/8, ενώ σήμερα μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μας. Στο ματς με τον Σαρωνικό είχαμε τόσο θετικά, όσο και αρνητικά στοιχεία και πρέπει να βελτιωθούμε όπου απαιτείται, ενώ είδαμε και θετικά σημάδια από τους νέους ποδοσφαιριστές.»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35