social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα για τον ΑΟ Ιλίου από τον Ολυμπιακό

Ήττα για τον ΑΟ Ιλίου από τον Ολυμπιακό

Την ήττα με 5-0 από την Κ17 του Ολυμπιακού γνώρισε ο ΑΟ Ιλίου.

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Μαυρογενίδη έδειχναν μια ταχύτητα πάνω από τους αντιπάλους τους, και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα αμυντικά λάθη έφτασαν εύκολα στη νίκη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Γιώργου Τζώτζη έδειξαν σαφώς ανέτοιμοι, και σε συνδυασμό με τις πολλές ελλείψεις δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους, με την έκταση του σκορ πάντως να τους αδικεί. Στο 17' ο Προκοπίου έκανε το 0-1, με τον Κουτσογκούλα στο 36' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μοίρα να κάνει το 0-2. Στο 51' ο Πετρόπουλος έκανε το 0-3, με τους γηπεδούχους να έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 56' όταν ο Ραπτης έκανε εκπληκτική λομπα αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77' ο Πάνου έκανε το 0-4 και το τελικό 0-5 έκανε στο 78' ο Φλόκος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Καλαμάρης, Καρδάσης, Πετρόπουλος, Λάχας, Παπασπυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Νάτσης, Σιαμάνης, Δαμασκηνός Αγκαλίου, Μεχμέτι. Επαιξαν και οι Σκυριανός, Ευαγγέλου, Σπάρταλης, Ράπτης, Διακουμής, Αηδ3, Λεγάτος, Κωστόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κατηφόρης, Μόσχος, Γιαλεκτάκης, Ρέτσος, Χρήστου, Αρσενίδης, Σταράκης, Μοίρας Προκοπίου, Κουτσογκούλας. Επαιξαν και οι Εξαρχος, Κωστούλας, Φίλος, Γιαννούλης, Πάνου, Κολόμπο, Σταυρόπουλος, Γεωργίου Μαυρόπουλος, Φλόκος, Βλασσόπουλος, Πετρόπουλος.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35