social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η νέα βόμβα του Άγιου Δημητρίου ο Νίκος Κόττας

Η νέα βόμβα του Άγιου Δημητρίου ο Νίκος Κόττας

Το μεγάλο μπαμ… έγινε στον Άγιο Δημήτριο.

Η διοίκηση του Μανώλη Τζινευράκη έκανε κίνηση ματ καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει και ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο μέσο που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Νίκο Κόττα που λίγη ώρα μετά την προσέγγιση που έγινε με τη διοίκηση της ομάδας απάντησε θετικά και πλέον ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της ιστορικής ομάδας.

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και είναι δεδομένο ότι με το ταλέντο του θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

 Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Κερατσίνι όπου πέρυσι στον 5ο όμιλο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν έχοντας ενεργό ρόλο.

Μεταξύ άλλων ο ικανότατος άσος μετράει επαγγελματικές συμμετοχές από το πέρασμα που είχε από την Καλλιθέα ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική και Κερατσίνι.

Με την κίνηση αυτή οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» δείχνουν τις διαθέσεις τους αφού μετά τον Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη ακόμη ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο ρόστερ του ιστορικού συλλόγου. Κατά τα άλλα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας αφού άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά.


Σχετικά άρθρα

Γαζής: Όμιλος με δύο φαβορί και πολλές καλές ομάδες

Τα φιλικά των Αγίων Αναργύρων

Σώθηκε ο Βύρωνας Ι Σε αναμμένα κάρβουνα το Φάληρο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35